Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Magic colour changing mug
Magic colour changing mug

Magisk Fotokrus

kr195,00

Personalised colour changing mugs
Personalised colour changing mugs
Magic colour changing mug
 • Heat reveal technology
 • Flere temaer, de fleste med et tekstfelt
 • Op til 18 billeder
 • 9,5 x 8,2 cm hvidt keramikkrus
 • Tåler mikrobølgeovn men skal håndvaskes

Giv de mindste varm kakao i disse magiske krus. De vil tro, at du har superheltekræfter!

Levering

Leveringslogo

Vi investerer nøje tid og omhu i at printe og fremstille dine personlige produkter, før vi sender dem. Din tilfredshed er vores prioritet.

Få mere at vide om levering ved at klikke her.

Mængderabatter

Skal du bruge store mængder? Se vores mængderabatter.

Se nærmere...

Tre magiske fotokrus, som viser, hvordan billedet fremkommer

Hæld noget varmt i kruset for at se billedet.

Derfor elsker vi dem…

Magisk fotokrus

Hvor mange kopper te drikker du om dagen? Et stabilt transportbånd eller blot en lejlighedsvis 'sæt kedlen over'? Gør dine tepauser lidt mere specielle med et personligt magisk fotokrus i høj kvalitet. Magiske fotokrus er også en strålende gaveide. De er hurtige og nemme at give sit personlige præg. Nu behøver du ikke længere vælge hvilke billeder, der er dine favoritter til dine gavemodtageres skinnende nye magiske fotokrus, fordi du kan føje op til 18 billeder til et layout og mange forskellige temaer (inklusive en tekstboks).

Vores personlige magiske fotokrus gemmer dine fantastiske billeder og tekst under et sort varmefølsomt lag, indtil du hælder kogende vand i. For at bevare denne imponerende teknologi intakt, må du kun vaske kruset i hånden, men det tåler til gengæld at komme i mikrobølgeovnen. En del af det valgte billede, der vises, vil gradvist forsvinde, når drikken afkøles. Kan du se det? Det er ren magi.

Magisk fotokrus

Nu ved vi, at et magisk fotokrus kan anvendes til dets primære formål; som en beholder til din varme kakao eller colombianske bryg. Men hvorfor ikke prøve noget, der er lidt anderledes i forbindelse med din næste store begivenhed? Lad os sige, at du ikke kan mødes med dine bedsteforældre, men du ønsker at fortælle dem på en speciel måde, at du venter dig. Du ønsker at fri til din teafhængige bedre halvdel. Eller du er blevet bedt om at arrangere din bedste vens kønsafsløringsfest, hvor man afslører, hvad kønnet på barnet bliver, men du har aldrig prøvet det før! Afslør barnets køn med vores magiske fotokrus!

Det er nemt og ubesværet, men det gør et stort indtryk. Du skal blot vælge dit magiske fotokrus på Photobox og gå direkte til vores kreationsstudie og lade din fantasi udfolde sig frit. Varmeteknologien vil overraske dit publikum og gavemodtageren med dens originalitet. Vælg blandt forskellige temaer, der kan tilpasses og vær klar til at tage folk med storm. Lad dem beholde det bagefter som en kærkommen souvenir og den bedste overraskelse nogensinde.

Personlige fotokrus

Personlige fotokrus

Har du flere billeder at tilføje? Ønsker du en indvendig farve? Leder du efter en potte til din plante eller et sted til at opbevare din makeup?

Spørgsmål og svar om personlige magiske fotokrus...

Du vil måske også kunne lide ...

Digital fotofremkaldelse

Digital Fotofremkaldelse

Tryk alle de øjeblikke, som ikke kun skal ses på din telefon.

Fra kr1,40

Fotobog med små og store øjeblikke

Fotobog Med Små og Store Øjeblikke

Fortæl din historie med denne lille fotobog med op till 25, 37 eller 49 sider.

kr159,00

Pung til iPad

iPad Taske

Beskyt din dyrebare teknologi med en fotopung med et personligt strejf.

kr205,00

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1