1. Hjem
 2. Krus med billede
 3. Magisk fotokrus
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek

50% rabat på fotokrus |  

Kode: 50SOMMER

Detaljer Luk detaljer arrow_right

Indtast din rabatkode ved kassen og se straks dine besparelser, før du går til betaling.

-50%

Magisk fotokrus

Fra


(ekskl. forsendelse)

andre brugere er i øjeblikket ved at lave et personligt krus


4.8 baseret på 32 anmeldelser læs mere
 • Tryk af høj kvalitet
 • Klik, klik, færdig!
Funktioner

Se vores fotokrus

Find den perfekte gave til dine kære (eller dig selv) med vores udvalg af personlige krus.

heat

Bliv varm om hjertet med et magisk krus

Takket være den varmefølsomme teknologi skal dit magiske krus med billede nok blive et varmt emne i kantinen. Når det fyldes med en varm væske, vil billedet langsomt komme til syne, som var det magi.

stars_plus

Premium kvalitet

Design en unik gave som vil varer længe - en kop eller et kaffekrus med billeder eller fotocollager i høj kvalitet, og bliv mindet om dine bedste øjeblikke og minder hver eneste dag.

clock_check

Klar, parat, kom i gang

Blot et par klik, så er din personlige kop færdig - takket være vores nye funktioner, der gør det nemt at lave fotogaver - også med tekst. Så hvad venter du på? Lav din helt egen kop i dag.

delivery

Leveringstider for krus

Du kan forvente at modtage dit krus inden 4-6 hverdage.

Vores forventede leveringstider inkluderer den tid, vi bruger på omhyggeligt at produsere dine produkter, inden de sendes af sted.

Se vores fragtomkostninger og leveringstider – klik her.

Folk elsker vores krus

4.8 baseret på 32 anmeldelser

slim_arrow_left

Et fint og veludført produkt.


Hans Lund Jørgensen

Fantastisk. Flotte krus med vores dejlige børnebørn.


Annette Winther

Lever fint op til forventningerne.


Sandie

Flot og enkelt


Mette Margaretha Christiansen

Super flot


Mette Margaretha Christiansen

Er super glad for dem


Laila Larsen
slim_arrow_right

Lav dit krus

Lav nu

Et magisk krus, der er helt dit eget

Giv din dag et strejf af magi med et krus med magiske billeder. Fyld varm væske i kruset, og se, hvordan dit billede på magisk vis kommer frem på overfladen – uden nogen trylleformularer! Du kan tilføje billeder og tekst til kruset, så din gave bliver helt personlig.

Få en fortryllende morgen med en magisk kop

Har din morgenrutine brug for et lille drys magi, eller har du brug for en kreativ gave? Her er vores kopper med magiske billeder. Overfladen er helt sort, når de er kolde, men lige så snart du fylder varm væske i dem, tryller termobelægningen dit billede frem. Og det bedste er, at du selv kan bestemme, hvilket billede det skal være. Design en magisk kop med et billede fra din bedste ferie, af dit kæledyr, eller hvad du end kunne tænke dig. Og hvis du ikke kan beslutte dig, kan du bare tilføje flere billeder (op til 20) og lave en collage.

En magisk kop er en god gave, der kan bruges til næsten enhver lejlighed. Vi har et par idéer til dig, lige fra de mest åbenlyse til de mere kreative:

 • Motivation til om morgenen: Design din kop med magiske billeder, der giver dig et smil på læben, eller start dagen med dit yndlingscitat.

 • En romantisk gave: Overrask din udkårne med en sød gave. En ellers uanselig kop med et romantisk billede, der aktiveres ved varme, når du hælder dem en kop te, er en klar vinder.

 • En lille anbefaling: En magisk kop med tekst kan være en god hjælper, når du skal fri.

 • En særlig overraskelse: Glæd de kommende bedsteforældre med en personlig magisk kop, der fortæller dem, at de snart får et barnebarn. Eller hvorfor ikke give de små et par magiske kopper – det er herligt at se deres små øjne spærre sig op, når deres yndlingshelt fra tegneserierne pludselig trylles frem på koppen.

Tåler magiske kopper opvaskemaskine?

Nej. For at den fantastiske teknologi holdes intakt skal vores magiske kopper vaskes op i hånden, men de kan opvarmes i mikroovnen.

Forsvinder billedet fuldstændigt, når koppen er kold?

Når en magisk kop med billede er kold, falmer billedet, og det bliver først synligt igen, når koppen fyldes med varmt vand. Det er næsten ren magi.

Hvordan laver jeg mit eget magiske fotokrus?

Bare rolig, du behøver hverken tryllestav -eller pulver for at designe et krus. Vores redigeringsværktøj hjælper dig godt igennem det:

 1. Vælg et billede: et romantisk foto, et familiebillede eller et billede af din bedste firbenede ven – det er dig, der bestemmer, hvad der skal trylles frem på kruset.

 2. Personaliser dit krus: Tilføj tekst og illustrationer, så dit fotokrus bliver helt unikt.

 3. Bestil kruset: Når du er tilfreds med resultatet, skal du blot bestille kruset, og så er du færdig.

Lav et magisk krus med Photobox

Overrask dine nærmeste med en magisk gave – design et magisk fotokrus i dag. Gør brug af de mange kreative muligheder, og oplev, hvordan deres øjne lyser op, når de ser et af deres bedste minder komme til syne på kruset. Vi er overbeviste om, at de vil elske denne fortryllende gave.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

Indlæser
newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
close

__welcomeModal.photoboxBEFR.title __welcomeModal.albelliDE.title __welcomeModal.albelliDE.title Velkommen til Photobox!

__welcomeModal.photoboxBEFR.message

__welcomeModal.albelliDE.message

__welcomeModal.albelliDE.message

For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer af vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så nu kan du få hjælp af endnu mere intuitive værktøjer, uanset hvilket fotoprodukt du ønsker at designe.

Ok
Ok
Ok
Ok
Ok