• 50% på fotobøger, vægdekorationer & kort | 50SOLSKIN
 • 40% på alle andre produkter | 40SOLSKIN
 • Gælder til
Personlige julefotokort
Personlige julefotokort

Personlige julefotokort

Glædelig jul, fra os til dig. Vores gave? En række førsteklasses kort, der er designet til alle slags julefejringer. Spred lidt festlig stemning, og send et personligt fotokort til alle i din adressebog.

Filtrér
1 - 12 ud af 87

Få inspiration til dine personlige julefotokort

UNO-fotospillekort

Vi ønsker dig en glædelig gavejul

Hvis du overvejer at sende julekort, er der stor sandsynlighed for, at du også snart vil være på udkig efter julegaver. Heldigvis er vi eksperter i at give gaver fra hjertet, og sammen med dine billeder er der noget for enhver smag.

Hvis du mangler idéer til, hvad du skal fylde i strømperne, kan du prøve vores sortiment af fotogaver. Til de små kan du prøve at lave et memory®-spil for at lære dem tallene eller give de større børn deres egen pakke personlige fotospillekort. Her finder du alle vores små, men meget specielle gaver – de er naturligvis alle lavet i julemandens værksted.

Julefotokort

Nyt år, ny dig

Når du sender fotokort med "Glædelig jul", kan det ikke skade også at tilføje dine nytårsønsker. To fluer med et smæk, ikke sandt? Men hvis du vil gøre en ekstra indsats i år (og hvorfor ikke), kan du lave en separat pakke med nytårskort for at sprede glæde. Tilføj en spøg eller en vittighed om dit seneste forsæt, og udfordr dem til at lave deres eget. Lad være med at takke nej til chokoladen, du fortjener den.

Julefotokort

#PhotoboxHacks

 • Kom tidligt i gang – Tro os, der er intet værre end at måtte erkende,
  at dine julekort ikke når frem i tide til den store dag.
 • Gør det enkelt – hvis du synes, at det er en pligt at skrive
  julehilsner, så følg vores trin-for-trin-guide og kryds dem af et ad
  gangen:
 1. Skriv din navneliste (dem der skal have et kort og dem, der ikke skal).
 2. Lav dine egne julekort – brug lidt tid på at vælge de(t) perfekte billede(r) først.
 3. Mens du venter på, at de kommer, kan du finde ud af, hvor mange frimærker du skal bruge.
 4. Skriv dine kort (opdel dem i grupper med venner/familie, hvis det hjælper).
 5. Send dem med posten (sørg for, at eventuel international post kan komme frem i tide).

Derfor vil du elske vores udvalg af julefotokort for 2021

julefotokort

Lad os være ærlige, en tekst med "Glædelig jul" rækker bare ikke. At sende julekort er en gammel tradition, som skal holdes i live. Der er intet bedre end at pynte din kaminhylde (og vise, hvor populær du er) med alle de julekort, du har modtaget.

Brugerdefinerede julefotokort tager yderligere et skridt og viser, at du virkelig har tænkt over dine hilsner i år. Fotos af den nye baby eller det nygifte par kan tilføjes til et af vores fotokortdesign for at skabe en virkelig betænksom besked og holde dem opdateret om de seneste begivenheder. Hvis du har brug for sjove idéer til julefotokort til børn, kan du prøve at tage et billede af hunden med julehue eller tage et billede af julemanden, der kommer på besøg.

julefotokort

Det er det samme, om du er traditionel eller minimalistisk, når det drejer sig om højtidssæsonen. Det bedste ved personlige julefotokort er, at det er dig, der laver dem. Vi har lavet nogle skabeloner for at hjælpe dig i gang, men de kan alle redigeres og tilpasses efter din smag. Vælg mellem et stort udvalg af mærkater og hilsner med temaer, som du kan bruge til at dekorere dine billeder. Og hvis der ikke er noget, du helt bryder dig om (det ville overraske, men ikke fornærme os), kan du lave dine egne fotokortdesign helt fra bunden.

julefotokort

De er mere end bare julefotokort. Det er gennemtænkte beskeder til dine VIP'er. Det er derfor, at vi hos Photobox leverer kvalitet og intet andet end kvalitet. Hver gang. Fordi dine VIP'er er også vores VIP'er.

Alle vores julekortpakker er fremstillet af vores førsteklasses 380 g/m² kort med en satinfinish. Vi har også inkluderet ti kuverter, så det eneste, du skal bekymre dig om, er frimærker. Og som et sidste julemirakel har vi sørget for, at alle vores fotojulekort er 100 % genanvendelige og plastfri. Ja, du hørte rigtigt.

Spørgsmål og svar om personlige julefotokort

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1