FotolærredCollage-fotolærredLuksus collage fotobogDen nemme delFotokrus med farveFotobogFotocollager og gaver

Fotocollager og gaver

Du har så mange fantastiske billeder at vælge imellem – hvordan vælger du kun et enkelt? Svaret er: Vælg dem alle. Vis dem frem med stil med vores udvalg af fotocollagegaver og fremkaldelser, som du kan personliggøre og være kreativ med.

Start nu

Bliv inspireret

Nemmere triptykker

Har du et yndlings panoramabillede af en by? Opdel det i tre sektioner på et collagelærred for at få 3 gange så megen glæde. Disse billeder kaldes triptykker (et billede opdelt i tre dele), og det er en fantastisk måde at vise naturbilleder på. Hvis du vil kreere dit billede med Photobox, skal du beskære dit billede i tre dele – vi anbefaler et værktøj som Photobox til at justere det *helt præcist*, og derefter skal du bare uploade dem til tre separate lærreder. Hvorfor på lærred? Tja, fordi det giver billeder en slags tekstur, som ikke kan overgås af papir. Vær kreativ nu.

Deres første udstillingsrum

Fra at fylde skitsebøger til at plastre køleskabsdøren til med tegninger, der er intet, der kan stoppe din lille kunstner. Men mange kruseduller senere begynder den indre rengøringsnarkoman at spekulere på, hvor du kan opbevare din dyrebare portefølje, efterhånden som der dukker flere og flere tossede hundetegninger op ... Hvad med at bringe deres galleri op på næste niveau med en fotocollage? Lav deres første professionelle showroom derhjemme ud af nogle collageplakater for at inspirere den spirende entusiasme som kunstner. Bed Tate om at holde øje med dette rum, der er en stjerne på vej op i horisonten ... Vær kreativ nu.

Skriv det ud

Du kender ordsproget: "Et billede siger mere end tusind ord". Det er stadig korrekt, men med denne fotocollage-idé ønsker vi blot at male et enkelt. Vær kreativ med collage-omslagsdesignet på vores A4 collage luksus fotobøger, og byd starten på din nye rejsebogsserie velkommen. Vær kreativ nu.


Hvordan laver man en fotocollage?

Den nemme del

Så du har lagt nogle fantastiske billeder til siden, men hvordan vælger du kun ét af dem? Vælger du det søde billede af din lillesøster på hendes fødselsdag eller det med hunden med en butterfly på? Det er her, at vores fotocollager kommer helt til tops. Hvis beslutningstagning ikke er din stærke side, så er du kommet til det rette sted, for hvorfor vælge, når du kan få dem begge? Lav en fotocollage med 5, 18, 30 og flere billeder, end du kunne have forestillet dig (og helt alvorligt, der er plads til mange!), og omgiv dig med de billeder, der er for gode til at være foruden. Med vores sortiment af fotocollager kan du skabe fuld af tillid og vide, at ingen bliver udeladt fra billedet/billederne, og at alle dine yndlingsbilleder vil få deres egen særlige plads.

Den sjove del

Når du har gjort dig klart, hvor mange billeder du gerne vil bruge, kan du begynde at gennemse vores sortiment af fotocollager for at finde den rigtige. Uanset om du er på udkig efter en fotocollagegave til en særlig person eller en gave til dig selv, er der et væld af fotogaver, der bare venter på, at du personliggør dem. Er du lidt af en kaffenarkoman? Vælg et af vores fotokrus. Selfie-dronning? Prøv med et personligt cover til telefonen Eller hvis du ønsker at peppe tingene op med lidt boligdekoration, kan du med fordel kigge på fotocollage vægdekorationer. Vores sortiment af fotocollager er meget varieret og perfekt til personlig tilpasning til enhver lejlighed (og til ethvert budget).

Den spændende del

Favoritbilleder, tjek. Stilfuld fotogave, tjek. Hvad mangler, spørger du? Tja, vi gemte det bedste til sidst. På mange af vores collager kan du tilføje det lidt ekstra til din kreation med farverige baggrunde, illustrationer og forskellige layouts til dine billeder. Få mors fødselsdagsgave til at skille sig ud med hendes yndlingsnuance i lilla, eller style dine rejsebilleder med et forskudt layout, så du kan huske, hvilket drømmeagtigt billede der kom først. Nogle fotocollagegaver har endda muligheden for at tilføje tekst og billedtekster – perfekt til, at du kan snige en lille besked ind til din gavemodtager eller kontekstualisere dine collager. Ser det godt ud? Du er nu klar til at bestille dine fotocollager online, og nu begynder den spændende del for alvor ...


Hvorfor lave en fotocollage?

Måske har du en masse billeder at vælge imellem, eller måske leder du efter motivation til at begynde at tage flere – uanset hvad, så er du kommet til det rette sted. Vælg mellem nogle få eller mange af dine billeder for at lave en fotocollage til væggen, telefonen, indretningen og meget mere – der er et stort udvalg at vælge imellem, og vi er sikre på, at du vil elske dem alle.

Fotocollager er de bedste gaver, du kan overraske dine kære med, og de er også gode gaver til dig selv (hvorfor ikke?). De viser virkelig, hvor godt du kender din gavemodtager, og hvor mange minder I har delt sammen undervejs. Hvis du er ved at købe ind til dit hjem, er du i gang med at gøre et kedeligt hjørne mere spændende med en farverig blanding af alle dine yndlingsbilleder. Du kan printe fotocollager med forskellige layouts, baggrunde og illustrationer for at gøre dem så farverige eller stilfulde, alt efter hvad du ønsker. Nogle af vores fotocollagegaver leveres med muligheden for at tilføje tekst for at fremhæve den anledning, du laver collagen til.


Spørgsmål og svar om fotocollagefremkaldelser og gaver

Hvad er de bedste fotocollagegaver?

Vi er måske forudindtagede, men vi synes, at de alle er ret gode. Tag et kig på vores udvalg af fotocollagegaver ovenfor, eller hvis du virkelig ikke kan vælge, anbefaler vi altid, at du starter med en fotolærred collage eller en indrammet magnetisk collage til dine vægge.

Hvad er en fotocollage?

En fotocollage er en samling af alle dine yndlingsbilleder, samlet på ét sted. Vi kombinerede denne designidé med vores topprodukter – og resultatet? En række personlige fotocollagegaver, der kan indeholde en masse af dine yndlingsansigter, steder og kæledyr (selvfølgelig).

Hvilke kunstnere bruger collage?

Leder du efter idéer til fotocollager? Tag et kig på Hannah Höch's og Kurt Schwitters' værker for at finde mere abstrakt inspiration. Du kan være lige så kreativ, som du ønsker, når du laver fotocollager online!