Op til 50% rabat på hele hjemmesiden
 • Ingen kode påkrævet
 • Gælder til
Personlige påskekort
Personlige påskekort

Personlige påskekort

Solen er fremme, og der er chokolade overalt – det er officielt forår. Fejr den nye årstid, og send lidt forårskærlighed til dine yndlingspersoner med vores personlige kortpakker.

Filtrér
1 - 12 ud af 15

Glæd dem

Påskekort

At sende et kort kan virkelig gøre en forskel for andre personer, og et personligt kort gør det endnu mere specielt. Vi præsenterer vores påskekort, der er specielt designet til at blive sendt om foråret (som en solstråle gennem brevsprækken).

Selvfølgelig smager chokoladeæg dejligt (indtil de meget hurtigt er væk), men noget, man kan gemme er meget bedre. Start den nye sæson med en pakke personlige kort, og gør det til deres bedste påske nogensinde.

Påskekort

Vores pakker med personlige påskekort passer til enhver smag – uanset om du er til bløde blomstermønstre eller dristige, lyse mønstre, så har vi noget for dig (tro os). Når du har valgt det design, du kan lide (det er en vanskelig beslutning), kan du gå direkte til vores Editor for at lave kortene på din egen måde.
Vælg den skrifttype, der passer til dit tema, og tilføj selv baggrund og klistermærker til dine forårskort – disse kort er unikke kreationer. Selv om dine personlige påskekort vil fremstå af høj kvalitet, er processen med at skabe dem super enkel og let, så alle kan gøre det.

Påskekort

Vores personlige påskekort er håndlavede og af virkelig høj kvalitet. Det er virkelig vigtigt for os at skabe produkter af høj kvalitet, som du, vores kunde, bliver glad for.

Vi lægger også vægt på at være grønne. Vores kortpakker er 100 % genanvendelige og leveres i plastfri emballage. Det har aldrig føltes bedre at gøre en indsats for vores planet.

Mere forårsglæde

Fotogaver

Den perfekte sammensætning

Når du gør dig klar til at fejre påsken, er det vigtigt at sikre dig, at du har alt det, du har brug for. Du kan bare slappe af – vi er her for at være din one-stop-shop for alt det, der skal gøres personligt.

Har du planer om at bage i påsken? Tag et Personligt fotoforklæde på, kom mel på dit skærebræt og bag nogle varme påskeboller med stil. Eller hvis du går mere afslappet til værks, kan du gå på jagt efter påskeæg med børnene. Lad dem samle æg og opbevar dem i en Fotoæske i tin eller en Personlig stofpose (når chokoladen er væk, kan du genbruge disse gaver igen og igen).

Påskekreativitet

Håndlavet inspiration

Varmt vand i kedlen, chokoladeæggene er klar og der er kreativitet over hele køkkenbordet – eftermiddagen med de små er klaret.

Tag de påskekort, du har bestilt, og få dine børn til at pynte dem yderligere. Et strejf af glitter her, et bundt fjer der, og dine ekstra personlige påskekort er klar.

Påskekort

#PhotoboxHacks

– Vælg et påskedesign, som du ved, at alle vil elske (stort set alle design).
– Vælg dine forårsbilleder, før du går i gang med at kreere – så er der styr på det.
– Vær kreativ – Lad dine børn gå amok med hobbykassen; glitter, fjer, hele molevitten.

Ofte stillede spørgsmål om påskekort

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1