PåskekortPåskekortPåskekort

Personlige påskekort

Solen er fremme, og der er chokolade overalt – det er officielt forår. Fejr den nye årstid, og send lidt forårskærlighed til dine yndlingspersoner med vores personlige kortpakker.

Start nu

Glæd dem

At sende et kort kan virkelig gøre en forskel for andre personer, og et personligt kort gør det endnu mere specielt. Vi præsenterer vores påskekort, der er specielt designet til at blive sendt om foråret (som en solstråle gennem brevsprækken).

Selvfølgelig smager chokoladeæg dejligt (indtil de meget hurtigt er væk), men noget, man kan gemme er meget bedre. Start den nye sæson med en pakke personlige kort, og gør det til deres bedste påske nogensinde.

Vores pakker med personlige påskekort passer til enhver smag – uanset om du er til bløde blomstermønstre eller dristige, lyse mønstre, så har vi noget for dig (tro os). Når du har valgt det design, du kan lide (det er en vanskelig beslutning), kan du gå direkte til vores Editor for at lave kortene på din egen måde.
Vælg den skrifttype, der passer til dit tema, og tilføj selv baggrund og klistermærker til dine forårskort – disse kort er unikke kreationer. Selv om dine personlige påskekort vil fremstå af høj kvalitet, er processen med at skabe dem super enkel og let, så alle kan gøre det.

Vores personlige påskekort er håndlavede og af virkelig høj kvalitet. Det er virkelig vigtigt for os at skabe produkter af høj kvalitet, som du, vores kunde, bliver glad for.

Vi lægger også vægt på at være grønne. Vores kortpakker er 100 % genanvendelige og leveres i plastfri emballage. Det har aldrig føltes bedre at gøre en indsats for vores planet.

Ofte stillede spørgsmål om påskekort

Hvordan laver jeg påskekort?

Det kunne ikke være nemmere at lave dine personlige påskekort med hjælp fra vores Editor. Når du har valgt dit design, kan du udføre resten under tilpasningen og gøre kortene til noget helt personligt for dig.

Sælger I enkelte kort?

Desværre sælger vi ikke enkelte kort (de er så gode, at du ikke bare kan få ét). Vi sælger vores personlige kort i pakker med 10 stk. med kuverter og sender dem til dig i et beskyttende omslag.