Luk
I min kurv
varer
Tøm min kurv

Se min kurv

Personlige gaver til ham

Vis ham din kærlighed ved at vælge en personlig gave blandt vores store udvalg.

Find en gaveidé til ham, og gør den personlig med jeres billeder

2 personlige mobilcovers med et billede af en mand og hans søn

Personligt cover: den perfekte gave til ham

Har han en iPhone, en Samsung Galaxy eller en iPad? Leder du efter en original gave, som kan gøres 100% personlig og meget hurtigt? Bingo. Vores smartphone coverss er nemme at gøre personlige på få minutter.

Bare ét billede? Ikke noget problem. To, tre eller 10 billeder? Vælg et cover med collage. Tilføj tekst, farver, temaer: eller et moderne touch med marmor, træ eller blomster. Du kan også vælge et mere futuristisk look med geometrisk eller galaxy. Valget er dit.

Frakr149,00Se mere
Familiebillede på et puslespil

Puslespil fra Ravensburger: Giv ham en udfordring

Lad ham selv samle de bedste minder… ved at lave dem til et puslespil med dit eget billede. Er han vild med udfordringer? Vælg et puslespil med 500 brikker, for at give ham noget at lave hele eftermiddagen. Er det et puslespil som de små også skal kunne være med i? Så vælg versionen med 49 brikker! Det er en super gaveidé til far.

For at begynde med bestillingen af dit puslespil, kan du overføre det billede du vil bruge: du kan hente det fra Facebook, Instagram, Dropbox, din smartphone, din tablet, og andre steder. Du kan bruge et feriebillede, et famillebillede, et parbillede… Overrask ham.

Frakr179,00Se mere
En fotobog med et billede af en mand og hans søn

Giv en Prestige fotobog til ham

De bedste øjeblikke. I en fotobog.

Hans fødselsdag. Jeres seneste ferie. Eller noget andet? De bedste billeder fra året, eller fra sidste år. Eller fra de sidste 10 år. Vores fotobog Prestige A4 er den perfekte gaveidé til ham. Det er ikke for ingenting at det er vores bestseller.

Vælg hvilket sidelayout du ønsker. Flyt rundt på dine billeder. Vælg din baggrundsfarve, tilføj illustrationer, indsæt personlig tekst og beskeder! Alt kan gøre personligt. Går det for langsomt for dig? Så vælg muligheden « automatisk opsætning », og se den fotobog vi har lavet med dine billeder.

Frakr349,00Se mere
To praktiske bordkalendere på et skrivebord i træ

Bordkalender: En praktisk gave

Derhjemme. På kontoret. I julegave. I fødselsdagsgave. I hvilken som helst situation, giv en bordkalender som gave, som giver et mere personligt touch på arbejdspladsen. Denne gave passer både til den unge fyr, eller til den ældre mand.

Vælg billederne. Et billede pr. måned. Eller flere hvis du vil. September, januar? Vælg selv den måned kalenderen skal starte med. Så nemt er det. Husk at indsætte de vigtige mærkedage i jeres liv med et lille billede og en tekst!

Frakr129,00Se mere
Indlæsning

Indlæsning i gang

Vent venligst.Indlæsning i gang...
Indlæsning...

Snart tilgængelig

En e-mail om ændring af adgangskode er sendt til din e-mailadresse

Nulstil min adgangskode