Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Personlige fotogaver
Personlige fotogaver

Personlige fotogaver

Forestil dig, hvis du kunne gemme et af deres bedste minder på en gave, som de vil elske, noget de aldrig glemmer. Velkommen til de personlige gaver. Brug dine egne fotos til at lave en uforglemmelig gave. Fra fotokrus til vægdekoration, skab noget helt unikt, der viser hvor godt du kender dem.

Se alle personlige fotogaver

Kvadratiske magneter

Kvadratiske Magneter

Gør dit køleskab til vægdekoration med et sæt med 9 fotomagneter.

Sæt med ni fra kr115,00

Bestseller
En sort A4-vægkalender med et personligt strejf på en hvid baggrund

Enkel Vægkalender A4 og A3

Vælg det traditionelle look med vores klassiske vægkalender.

Fra kr177,69

Bestseller
Fotolærreder

Fotolærred Klassisk

Tryk dit billede kant-til-kant på dit fotolærred, og lad det tale for dig selv.

Fra kr175,00

Klassisk A4-fotobog, standard hardcover

Fotobog Luksus

Få et glimt af, hvad der venter dig med kig igennem omslaget.

Fra kr389,00

Standardkrus

Enkel Fotokrus

Sæt et af dine bedste fotos på et krus – helt enkelt.

kr109,00

Nyt design
Retrobilleder

Retrobilleder

Gå efter 70’er-stilen med disse vintagetryk. Du kan endda tilføje billedtekst! eller skrive på dem med en spritpen.

Fra kr4,80

Bliv inspireret

A4 fotovægkalender

Planlagt til mindste detalje

Uger kan passere lynhurtigt med utallige aftaler, fritidstilbud og legeaftaler, der skal huskes! Få organiseret familien med en personlig A3 eller A4 fotovægkalender, som du kan hænge op på et centralt sted - dit nye hjem med alle de vigtige begivenheder!

Køb gaver
Mønster på fotopuslespil

Mønsterpuslespil

Kender du en, der er professionel til puslespil eller ønsker du at udfordre børnene? Find skøre og kreative mønstre, der kan downloades online og overføres til et personligt fotopuslespil, der er på det næste niveau, og som bestemt vil holde dem beskæftiget. Hvirvler, geometri eller blomster - det er op til dig!

Køb gaver
Sommeren i en klassisk A4-fotobog

Sommerlige scener

Sidder du indendørs på en regnvejrsdag? Perfekt. Brug tid på at gense sidste sommer, og alle de solrige møder, der blev optaget ind imellem, for at indsætte dem i en klassisk A4 fotobog. Personliggør hver side med billeder af episke BBQ'er, skovture og de varme aftener, I tilbragte udendørs med at drikke spritzere i solnedgangen. Den perfekte sommerferie på en regnvejrsdag!

Køb gaver

Find personlige fotogaver til alle

Personlige fotogaver til hende

Giv hende en gave, der rører hendes hjerte, personliggjort med alle hendes yndlingsbilleder fra sjove øjeblikke.

Personlige gaver til ham

Den personlige gave, han ikke vidste, at han havde brug for, med billeder, der er fulde af hans yndlings- og særlige øjeblikke.

Shop hele vores udvalg

Hvorfor give personlige gaver?

Kvinde og baby, der tager et billede

De fortjener noget specielt

De er vigtige for dig, og med rette. Sammen har I delt nogle uforglemmelige minder, som fortjener at blive fejret. Husk dem på, hvor vigtige de er i dit liv med et billede på en gave, der fører dem tilbage i tiden til et specielt øjeblik.

To venner, der kigger på fotobøger med små og store øjeblikke

Gør deres dag til noget specielt

At modtage en personlig gave betyder mere end blot at pakke et krus eller et stykke vægdekoration ud. Det er gaver, der er lavet specielt til hver enkelt person, og som indeholder situationsbilleder fra uvurderlige øjeblikke i deres liv. Med få klik kan du gøre deres dag til noget specielt og få dem til at føle sig værdsat.

Et par, der kigger på fotofremkaldelser

Kvalitet fra os

Vent på, at din gave skal ankomme, tilfreds ved at vide, at den bliver lavet i den højeste kvalitet. Vi er stolte over at kunne levere vores produkter af usædvanlige standarder ved at bruge Fujifilm-papir til fremkaldelse og omhyggeligt udvalgte materialer, der sikrer, at dit fotos kvalitet forbliver krystalklart, når det overføres til din gave.

Lav personlige fotogaver til alle

Fotogaver med et personligt strejf

Hvad er hemmeligheden ved at finde den perfekte gave? Det er nemt. Personlighed. Med deres bedste billeder af uforglemmelige øjeblikke, er du klar til at lave en gave, der vil bringe glæde på dagen og vise, at det er de gennemtænkte gaver, der tæller.

Få dem til at føle sig værdsatte med personlige gaver, der til enhver tid er lette for enhver at lave! Fra vægdekorationer derhjemme til søde gaver, de kan holde i hånden, vælg blandt en bred vifte af unikke gaver til alle lejligheder.

Ingen begivenhed er for stor eller for lille til en personlig gave. Uanset om det er en babyfest, en fødselsdag, Valentinsdag eller jul, er alle vores fotoprodukter fuldt ud tilpasselige, så du kan lave skønne gaver til enhver fest. Fra personlige krus og nøgleringe med foto til unikke fotolærreder, der vil fange opmærksomheden på enhver væg, find personlige gaver, der vil blive fremvist med stolthed til venner og familie.

Vi tager os tid til at fremkalde billeder i høj kvalitet med det design, du vælger. Personliggør din gave med forskellige farver og temaer i vores online editor og tilføj din egen besked for at bringe et smil på læben. Overfør billeder, som bringer elskede minder, til en personlig gave, der kun handler om dem

Spørgsmål og svar om personlige gaver

Hej, vi er Photobox.

De professionelle billedtrykkere. Vi hjælper dig med at forvandle dine bedste billeder til fotogaver til mor, far, bedstemor, bedstefar, børnene – hele familien.

 • Gratis ting

  Gratis ting

  Hold øje med gratis produkter og eksklusive tilbud!

 • Nem levering

  Nem levering

  Vi har adskillige muligheder til enhver lejlighed.

 • Smil garanteret

  Smil garanteret

  Vi efterser altid dine produkter en ekstra gang, så vi er helt sikre på, at de vækker lykke.

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1