Få yderligere 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

🎁 Op til 50% på hele hjemmesiden
 • Rabatten er allerede fratrukket
 • Afsluttes
Julegaver til far
Julegaver til far

Julegaver til far

Kom i julestemning med vores julegaver til far. Uanset om du skal købe en gave til din far, stedfar, svigerfar eller endda til din bedste ven, der lige er blevet far, har vi en personlig fotogave, der passer perfekt til lejligheden.

Glade jul, dejlige jul

Fotokrus med farve

Julens nummer et

Der er intet, der udtrykker "verdens bedste far" som et personligt krus. Tilføj dine yndlingsbilleder af dig og far, og lad ham glædes over minderne, mens han nyder sin morgenkaffe. Vælg vores fotokrus med farve med hans yndlingsfarve på indersiden, og løft det personlige op på et helt andet niveau.

Vær kreativ nu
Fotolærreder

Perrrfekt portræt

Er det bare os, eller opfører far sig nogle gange, som om han elsker hunden mere alle os andre? Hvis din far har et ubrydeligt bånd til sit kæledyr, er vores enkle fotolærreder med kæledyrets eget portræt en af de bedste gaveideer til far til julen 2022.

Vær kreativ nu
Musemåtte

Ikke på kontoret

Tiden på kontoret kan være lang, så hvorfor ikke give ham noget, der kan gøre de dage, hvor han sidder ved sit skrivebord, lidt lettere? Vores personlige musemåtte er glimrende til at komme i julesokken, du skal blot tilføje et billede af dig og far, og så kan han arbejde med stil.

Vær kreativ nu

Julemanden (fars jul)

Fotobog

Har du bare så mange fantastiske billeder af dine oplevelser med far og ved ikke, hvad du skal gøre med dem? Saml dem alle på siderne i vores luksus hardcover A4 og A3 Lay Flat fotobog. Tilføj temabaggrunde og klistermærker, og tilføj dine egne billedtekster for at bringe liv til hvert eneste øjeblik på billederne.

Forklæde

Hvad er de to ting, som fædre elsker? Nøgleringe og en god kop kaffe. Så har du heldet med dig. Vores personlige nøgleringe og farveskiftende magiske krus er lige det, din far har sat på sin ønskeliste til jul. Sæt hans yndlingsbillede ind i nøgleringen, så han helt garanteret aldrig mister sine nøgler igen. Hæld det varme vand i det magiske krus, og se den skifte blank til et smukt personliggjort krus.

Fotobog

Har din bedste ven eller din bror fået en baby i år? Eller måske skal din mand snart fejre sin første jul som nybagt far. Uanset hvad det er, har vi masser af gaver, der kan fylde strømperne for at markere lejligheden. Vores fotobog med små og store øjeblikke har den perfekte størrelse til et minde fyldt med alle billederne af den nyfødte.

Ofte stillede spørgsmål om julegaver til far

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1