Fotokrus med farveFotolærrederFotobogFotobog

Julegaver til far

Kom i julestemning med vores julegaver til far. Uanset om du skal købe en gave til din far, stedfar, svigerfar eller endda til din bedste ven, der lige er blevet far, har vi en personlig fotogave, der passer perfekt til lejligheden.

Start nu

Glade jul, dejlige jul

Julens nummer et

Der er intet, der udtrykker "verdens bedste far" som et personligt krus. Tilføj dine yndlingsbilleder af dig og far, og lad ham glædes over minderne, mens han nyder sin morgenkaffe. Vælg vores fotokrus med farve med hans yndlingsfarve på indersiden, og løft det personlige op på et helt andet niveau. Vær kreativ nu.

Perrrfekt portræt

Er det bare os, eller opfører far sig nogle gange, som om han elsker hunden mere alle os andre? Hvis din far har et ubrydeligt bånd til sit kæledyr, er vores enkle fotolærreder med kæledyrets eget portræt en af de bedste gaveideer til far til julen 2024. Vær kreativ nu.

Julemanden (fars jul)

Har du bare så mange fantastiske billeder af dine oplevelser med far og ved ikke, hvad du skal gøre med dem? Saml dem alle på siderne i vores luksus hardcover A4 og A3 Lay Flat fotobog. Tilføj temabaggrunde og klistermærker, og tilføj dine egne billedtekster for at bringe liv til hvert eneste øjeblik på billederne.

Hvad er de to ting, som fædre elsker? Nøgleringe og en god kop kaffe. Så har du heldet med dig. Vores personlige nøgleringe og farveskiftende magiske krus er lige det, din far har sat på sin ønskeliste til jul. Sæt hans yndlingsbillede ind i nøgleringen, så han helt garanteret aldrig mister sine nøgler igen. Hæld det varme vand i det magiske krus, og se den skifte blank til et smukt personliggjort krus.

Har din bedste ven eller din bror fået en baby i år? Eller måske skal din mand snart fejre sin første jul som nybagt far. Uanset hvad det er, har vi masser af gaver, der kan fylde strømperne for at markere lejligheden. Vores fotobog med små og store øjeblikke har den perfekte størrelse til et minde fyldt med alle billederne af den nyfødte.


Ofte stillede spørgsmål om julegaver til far

Hvad skal jeg give min far i julegave?

Uanset om du leder efter julegaveideer "til far fra din datter" eller inspiration til en julegave "til far fra din baby", så er en personlig fotogave den perfekte gave. Hvorfor ikke vælge noget lidt anderledes i år med vores fototræblokke eller et indrammet billede? Begge er fritstående, så det gør ikke noget, hvis far ikke er så god til gør-det-selv-arbejde.

Hvad skal jeg give min svigerfar i julegave?

Alle vores fotogaver er gode julegaver til svigerfar. Hvorfor ikke printe et sæt fotofliser med billeder af alle børnebørnene, eller et sæt fotobordskånere for at minde ham om alle de gode stunder, i har delt, mens han nyder en kop kaffe.

Hvad køber du til jul til faren, der har alt?

Din far har måske alt, hvad han har brug for, men der er intet bedre end en personlig fotogave for at vise, at du holder af ham. Vores personlige Ravensburger fotopuslespil er en julegave, som hele familien kan have glæde af. Tilføj dit yndlingsfamiliebillede, og find puslespillet frem, så I kan have mange timers underholdning efter den vidunderlige julemiddag.