Få yderligere 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

🎁 Op til 50% på hele hjemmesiden
 • Rabatten er allerede fratrukket
 • Afsluttes
Julegaver til venner
Julegaver til venner

Julegaver til venner

Dine bedste venner er der for dig igennem tykt og tyndt, uanset hvad. Forkæl dem med en ekstra gave i år med en ting fra vores enorme udvalg af julegaver til venner. Gør den personlig med dine yndlingsbilleder, og gør alle de magiske delte minder levende.

Julevenner for altid

Uno-kort

Uno til dig

Uanset om du leder efter et sjovt spil, som du kan spille til en overnatning hos en ven, eller et hylemorsomt kortspil, der skal underholde dine venner nede på pubben, er vores MyUNO-kortspil den perfekte måde at more sig på i denne sæson. Kortene gøres personlige med billeder af dine venner med sjove grimasser, og hele lokalet griner med, når I spiller.

Vær kreativ nu
Magisk krus

Matchy-matchy

Intet skriger 'bedste venner' mere end at matche tøj med din bedste ven. I har allerede fået jeres matchende julepyjamas og sokker, og I har valgt jeres julefilm, så nu har I bare brug for den perfekte gave. En af vores mest personlige julegaveidéer til bedste venner er vores varmeændrende magiske krus – køb et til dig og din bedste ven, og I vil have matchende krus til den lækre varme chokolade.

Vær kreativ nu
Bogen Little Moments

De små øjeblikke

Din bedste ven skal giftes næste år, og dette er deres sidste jul, inden den store dag. Hvorfor ikke lave en fotobog og fylde den med de gode, de dårlige og de lidt pinlige fotos fra deres polterabend? Vores bog Little Moments er en fotobog i lommestørrelse, der samler alle de sjove minder på ét sted, så de kan opleves igen og igen.

Vær kreativ nu

En gave til alle

Snekugle

Hvis du leder efter en meget festlig julegave til vennerne, skal du kaste et blik på vores personlige juledekorationer. Føj et billede af dig selv og din bedste ven til vores Personlige snekugle eller tilføj et billede af dig selv og hele banden – en meget glædelig jul til alle.

Fotomagneter til køleskabet

Fantastiske gaver behøver ikke at ødelægge budgettet. Vi har så mange skønne gaveidéer til venner, der alle koster under 15 £. Vores Køleskabsmagneter fås i forskellige former og størrelser, og er en god måde at dekorere huset på, og vores udvalg af Personlige fotokrus er en fantastisk gave til enhver, som elsker deres morgenkaffe.

Klassiske fotoprint

Er din bedste ven bare besat af film? Er hans filmplakatsamling for vild? Det er på tide at give ham en gave, som han aldrig vil glemme. Vores Klassisk plakatprint fås i en lang række former og størrelser, som er perfekte til selv de mest dekorerede vægge. Vælg det sjove billede af jer to, og print det ud i overstørrelse, så din ven kan se på det hele året rundt.

Ofte stillede spørgsmål om julegaver til venner

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1