Uno-kortMagisk krusBogen Little MomentsSnekugleFotomagneter til køleskabetKlassiske fotoprint

Julegaver til venner

Dine bedste venner er der for dig igennem tykt og tyndt, uanset hvad. Forkæl dem med en ekstra gave i år med en ting fra vores enorme udvalg af julegaver til venner. Gør den personlig med dine yndlingsbilleder, og gør alle de magiske delte minder levende.

Start nu

Julevenner for altid

Uno til dig

Uanset om du leder efter et sjovt spil, som du kan spille til en overnatning hos en ven, eller et hylemorsomt kortspil, der skal underholde dine venner nede på pubben, er vores MyUNO-kortspil den perfekte måde at more sig på i denne sæson. Kortene gøres personlige med billeder af dine venner med sjove grimasser, og hele lokalet griner med, når I spiller. Vær kreativ nu.

Matchy-matchy

Intet skriger 'bedste venner' mere end at matche tøj med din bedste ven. I har allerede fået jeres matchende julepyjamas og sokker, og I har valgt jeres julefilm, så nu har I bare brug for den perfekte gave. En af vores mest personlige julegaveidéer til bedste venner er vores varmeændrende magiske krus – køb et til dig og din bedste ven, og I vil have matchende krus til den lækre varme chokolade. Vær kreativ nu.

De små øjeblikke

Din bedste ven skal giftes næste år, og dette er deres sidste jul, inden den store dag. Hvorfor ikke lave en fotobog og fylde den med de gode, de dårlige og de lidt pinlige fotos fra deres polterabend? Vores bog Little Moments er en fotobog i lommestørrelse, der samler alle de sjove minder på ét sted, så de kan opleves igen og igen. Vær kreativ nu.


En gave til alle

Hvis du leder efter en meget festlig julegave til vennerne, skal du kaste et blik på vores personlige juledekorationer. Føj et billede af dig selv og din bedste ven til vores Personlige snekugle eller tilføj et billede af dig selv og hele banden – en meget glædelig jul til alle.

Fantastiske gaver behøver ikke at ødelægge budgettet. Vi har så mange skønne gaveidéer til venner, der alle koster under 15 £. Vores Køleskabsmagneter fås i forskellige former og størrelser, og er en god måde at dekorere huset på, og vores udvalg af Personlige fotokrus er en fantastisk gave til enhver, som elsker deres morgenkaffe.

Er din bedste ven bare besat af film? Er hans filmplakatsamling for vild? Det er på tide at give ham en gave, som han aldrig vil glemme. Vores Klassisk plakatprint fås i en lang række former og størrelser, som er perfekte til selv de mest dekorerede vægge. Vælg det sjove billede af jer to, og print det ud i overstørrelse, så din ven kan se på det hele året rundt.


Ofte stillede spørgsmål om julegaver til venner

Hvad skal jeg give min muslimske ven til jul?

Vi har mange muligheder, der egner sig som julegaver til en muslimsk ven. Selv om de ikke holder jul, er en personlig gave en god måde at vise din bedste ven, at du holder af ham, og er taknemmelig for, at han altid er der for dig. Hvis din ven gerne vil have alle sine minder på ét sted, er vores A4 og A3 Personlige fotobøger et godt valg. Hvis de kan lide noget lidt anderledes, er vores Retro fotoprint og dekorative Fotofliser gode muligheder for den trendy ven.

Hvad er en god fotogave til en ven til jul?

Vores fotogaver er unisex og egnede til alle køn. Hvis du er på jagt efter en julegave til en mandlig ven, har vi meget at vælge mellem. Hvis de altid er med på en kop kaffe (eller øl), så er Fotobordskånere et fremragende valg – personliggjort med de sjoveste billeder af dem, som de kan nyde, hver gang de tager en tår. Hvis de er til spil, er vores Ravensburger Fotopuslespil lavet til netop dem.

Hvad er en god fotogave til en veninde til jul?

Hele vores udvalg af fotogaver er egnet til alle køn. Men hvis du leder efter en julegaveidé til en veninde, så er du kommet til det rette sted. Vores Indrammede fotoprint er en fantastisk mulighed for venner, som elsker at vise deres specielle fotos frem.

Hvilke fotobøger skal jeg give til min bedste ven til jul?

Vores fotobøger er en fantastisk måde at dokumentere alle eventyrene med din bedste ven. Fyld den med billeder fra dine weekendture, ferier i solen og vinteraftener foran ilden. Tilføj baggrunde og overskrifter for at give liv til billederne. Vores favoritjulegaver til den bedste ven er A4 og A3 Personlig fotobog, Little Moments-fotobog og Square Lay Flat-fotobog.