Op til 50% rabat på hele hjemmesiden
 • Ingen kode påkrævet
 • Gælder til
Personlige fødselsdagsinvitationer
Personlige fødselsdagsinvitationer

Personlige fødselsdagsinvitationer

Store fødselsdage, store fester – de to ting hører bare sammen. Lav en personlig pakke med invitationer med temaer til fødselsdagen, og send dem til dem på din gæsteliste, så de kan afsætte den (meget vigtige) dato i kalenderen. Fra 1 års fødselsdage til 50 års fødselsdage, der er et kortdesign til enhver lejlighed.

Filtrér
1 - 12 ud af 15

Noget nyt

Bordskånere

Fødselsdagsinvitationer, bare bedre

Giv dine personlige fødselsdagsinvitationer et løft med nogle fotobordskånere. Hvis du allerede har venner på besøg forinden, eller hvis du holder et middagsselskab, kan du lave et sæt på fire med et billede pr. person og lægge dem i kuverterne med invitationerne til festen. Vælg specialfremstillede fotobordskånere med kælenavnene på dem på din gæsteliste; de vil også fungere som et minde sammen med din unikke invitation til fødselsdagsfesten. Alle vinder på dette.

Du kan også designe fotomagneter eller magnetiske fotostrimler med billeder af dig og deltagerne fra børnehaven, skolen, universitetet ... alt muligt pinligt, der kan bringe et smil på læben. Hvem siger, at det skal være kedeligt at lave invitationsfotokort til fødselsdagen?

Fødselsdagskort

Bliv inspireret

Så du har modtaget en af vores personlige fødselsdagsinvitationer. Hurra! Nu kan du finde på noget lige så smukt at skrive i deres kort. Ikke helt så smukt. Hvis du ikke er så god til at skrive, er det helt i orden, så sig det bare, som det er – med deres navn, et "tillykke med fødselsdagen" og en hilsen fra dig (deres meget betænksomme ven). Du kan også vælge den dovne løsning og lave en krussedulle-tegning af jer to. Er du heller ikke så god til at tegne? Så vil de sikkert også grine. Bonus.

Fødselsdagskort

#PhotoboxHack

Hvis du ikke er den kreative type, eller hvis du som voksen aldrig før har lavet fødselsdagsinvitationer, kan du bruge vores færdigdesignede temaer og klistermærker. De får dine festinvitationer til at se professionelle ud, uden at du behøver at anstrenge dig.

Du er inviteret

Fødselsdagskort.

Send dine venner og familie en dato til deres kalendere med personlige fødselsdagsinvitationer. Uanset om du fejrer din 21, 31 eller 71 års fødselsdag, kan du være kreativ med de muligheder, der kan tilpasses på vores invitationer til fødselsdagsfester. Ikke flere irriterende WhatsApp/Facebook-notifikationer eller beskeder til de deltagere, du faktisk kender uden for gruppen, som om det var en hemmelighed. Vi gør det på gammeldags maner, uden fløderand, selvfølgelig. Alle elsker at modtage breve med posten, så sæt et smil på dine gæsters læber med deres helt eget fødselsdagsinvitationskort.

Fødselsdagskort.

Nu kommer det sjove ved at designe dine egne festinvitationer. Vælg din foretrukne stil og form (ønsker du et klassisk, rektangulært fødselsdagsinvitationskort eller noget mere moderne, som f.eks. det flade, panoramiske fotokort?). Upload dine billeder til vores hurtige og nemme kreationsstudie, eller hvis du ønsker en endnu hurtigere genvej, kan du uploade via vores app til din konto. Prøv dig frem med forskellige layouts, temaer, illustrationer og baggrunde for at få dine fødselsdagsinvitationer til at skille sig ud fra alle andre, der hænger på din modtagers køleskab. Lad beskedfeltet stå tom, hvis du foretrækker at skrive den i hånden eller udforme den med os, så sørger vi for, at den ser pæn ud. Det er nemt.

Fødselsdagskort.

Tre er et heldigt tal, så her er en anden god nyhed – vores fødselsdagsinvitationer kommer i pakker med 10 stk. og også med kuverter. De er også 100 % genanvendelige (sådan moder Jord) og helt plastfri. Send de bedste personlige festinvitationer til dem på din gæsteliste, så glemmer de aldrig at besvare invitationen.

Spørgsmål og svar om fødselsdagsinvitationer

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1