1. Hjem
  2. Personlige fotokort
  3. Takkekort til fødselsdag
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek

50% rabat på kort |  

Kode: 50SOMMER

Detaljer Luk detaljer arrow_right

Indtast din rabatkode ved kassen og se straks dine besparelser, før du går til betaling.

Takkekort til fødselsdag

Fortæl dine gæster, hvor glad du er for gaverne med et personligt fødselsdags-takkekort. Vælg et design, der matcher din invitation, tilpas det med det bedste billede fra festen, eller lav en collage af dine bedste øjeblikke fra dagen.

Takkekort til fødselsdag

Takkekort med billede til fødselsdag

Efter en fest fyldt med sjov og gaver, hvad er bedre end at sige tak med et personligt fødselsdags-takkekort? Det er en hjertevarm måde at vise din taknemmelighed på, og hos Photobox giver vi denne søde tradition et friskt pust. Vælg enten et fotokort med dine bedste øjeblikke eller et temakort, der matcher festens stil – begge muligheder giver dig en unik måde at sige tak på. Vælg mellem et enkelt ensidet kort eller et elegant foldekort. Uanset hvad, vil det sprede smil og forlænge feststemningen.

Personlige takkekort til fødselsdag

Tag styringen over dine takkekort til fødselsdag med Photobox. Tilpas alt fra størrelse og form til papirtype. Vi tilbyder alt fra stilrene, geometriske designs til flotte og festlige kort med balloner og guirlander, perfekt til enhver alder. At designe dit kort er nemt: vælg en skabelon, tilføj personlige detaljer som navne, beskeder og billeder, og giv det ekstra liv med vores udvalg af clipart, rammer og skrifttyper. På få minutter har du skabt et takkekort til fødselsdag, som er helt dit eget.

Lav og køb takkekort til fødselsdag hos Photobox

Brug vores praktiske online program til nemt at lave dine takkekort til fødselsdag. Start fra bunden eller tilpas en af vores populære skabeloner til dine behov. Når du er tilfreds med dit design, kan du bestille dine kort i sæt af ti med tilhørende konvolutter. Forvent at modtage dine personlige takkekort inden for en uge, klar til at sprede glæde blandt venner og familie. Og selvom vi er sikre på, at du vil elske dem, tilbyder vi returmuligheder for din tryghed – vores fokus på kvalitet vil helt sikkert imponere dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

Indlæser
newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
close

__welcomeModal.photoboxBEFR.title __welcomeModal.albelliDE.title __welcomeModal.albelliDE.title Velkommen til Photobox!

__welcomeModal.photoboxBEFR.message

__welcomeModal.albelliDE.message

__welcomeModal.albelliDE.message

For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer af vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så nu kan du få hjælp af endnu mere intuitive værktøjer, uanset hvilket fotoprodukt du ønsker at designe.

Ok
Ok
Ok
Ok
Ok