1. Hjem
  2. Personlige fotokort
  3. Festinvitationer
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek

50% rabat på kort |  

Kode: 50SOMMER

Detaljer Luk detaljer arrow_right

Indtast din rabatkode ved kassen og se straks dine besparelser, før du går til betaling.

Fødselsdags invitationer

Lav VIP-invitationer, der slår tonen an til din næste fest. Vælg mellem tre eksklusive kortfinish, og tilpas dem til temaet for din begivenhed

Fødselsdagsinvitationer

En invitation til fødselsdag for børn eller en, du holder af, behøver ikke længere være et kedeligt og almindeligt kort. Hvorfor ikke prøve noget nyt og løfte fødselsdagsinvitationen til et helt andet niveau? Det kræver ikke meget at gøre lidt ekstra, og det kan du nemt gøre hos Photobox. På hjemmesiden kan du designe dine egne invitationskort til fødselsdag. Find din kreativitet frem og tjek funktionen på nettet for at lave fødselsdagsinvitationer allerede i dag!

Fødselsdagsinvitationer til børn

For at en invitation til børnefødselsdag skal blive mere spændende, handler det om at vælge et iøjnefaldende design til fødselsdagskortet. Vores kollektion stråler af sjov og glans. Forestil dig pirater, prinsesser, enhjørninger og eventyrlige slotte. Hvis du ikke vil starte helt fra bunden, kan du vælge en farverig skabelon til din børnefødselsdagsinvitation. Tilføj et flot billede af fødselsdagsbarnet og den ønskede tekst. Du kan også lave flotte collager med glitter og glans, hvis det ønskes. Invitationer til børnefødselsdage behøver ikke længere at være kedelige, men kan være fulde af farver og sjove citater. Vær kreativ og design flotte børnefødselsdagsinvitationer.

Personlige festinvitationer

Med Photobox er det lige til at skabe en unik festinvitation. Indsæt den ønskede tekst i vores skabelon til fødselsdagsinvitationer, så du er sikker på, at det bliver, som du ønsker det. Det kan betale sig at skrive fra hjertet, når du laver din fødselsdagsinvitation. Tilføj gerne egne billeder på den ene side af skabelonen for at gøre det så personligt som muligt. Brug gerne billeder fra for eksempel en mindeværdig tur i skabelonen. Fødselsdagsinvitationen kan også pyntes med nogle flotte cliparts. Vi har hundredvis af cliparts at vælge imellem til brug i skabelonen.

Lav din egen fødselsdagsinvitation

At lave en fødselsdagsinvitation er en ret enkel proces online. Ikke mindst er det ret personligt at designe sine egne sjove fødselsdagsinvitationer. Du kan nemt lave seje fødselsdagsinvitationer ved at vælge, hvilken type kort og kuverter du ønsker. Disse kort trykkes på papir af høj kvalitet, og du kan designe på begge sider af kortet. Når du laver fødselsdagsinvitationer, kan du vælge mellem dobbelte kort eller tosidede kort. Derefter kan du tilføje baggrundsfarve, ramme og cliparts for ekstra seje invitationer.

Design dine egne invitationer

Vil du have noget helt unikt? Begynd med en tom side og lad kreativiteten flyde. Perfekt til alt – fra hyggelige te-selskaber til store fester. Lav en invitation, der spreder spænding og forventning uanset anledningen.

Invitation til fødselsdag for voksne

Hvad med at gøre noget ekstra spændende for en, du holder af, ved at lave en sjov invitation til en 50-års fødselsdag? Fødselsdagsinvitationen kan dekoreres med flotte baggrunde, tropiske farver eller moderne geometriske mønstre. Du kan også lave en flot invitation med en collage af billeder af fødselaren. Man bliver aldrig for gammel til en sjov invitation til en 50-års fødselsdag! Fødselsdagsinvitationerne sælges i pakker af 10 med hvide kuverter inkluderet. Hvad med et lille citat på bagsiden for en ekstra sjov invitation?

Sjov invitation til 50-årsdag

Design flotte invitationer til 50-årsdagen og glæd fødselaren. Vælg mellem dobbelte kort eller tosidede kort til invitationen. Invitationerne trykkes på premium papir, hvilket betyder, at de trykkes på højkvalitetspapir med professionel finish. Papirkvaliteterne at vælge imellem er standard mat papir, glanset papir eller ekstra mat papir til 50-års fødselsdagsinvitationer.

Fødselsdagsinvitationer med billede

Tilføj et personligt billede til dine invitationer og gør dem helt specielle. Vælg mellem formelle portrætter, sjove øjebliksbilleder eller seje selfies. Du kan også lave en fotocollage for at vise forskellige sider af fødselsdagsstjernen.

Køb fest -og fødselsdagsinvitationer hos Photobox

Om du har brug for ti invitationer eller en større mængde, så har vi dig dækket. Hver ordre kommer med smukke kuverter. Og husk, vi garanterer kvaliteten – er du ikke helt tilfreds, kan du altid returnere dem. Klar til at starte din fest med Photobox?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

Indlæser
newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
close

__welcomeModal.photoboxBEFR.title __welcomeModal.albelliDE.title __welcomeModal.albelliDE.title Velkommen til Photobox!

__welcomeModal.photoboxBEFR.message

__welcomeModal.albelliDE.message

__welcomeModal.albelliDE.message

For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer af vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så nu kan du få hjælp af endnu mere intuitive værktøjer, uanset hvilket fotoprodukt du ønsker at designe.

Ok
Ok
Ok
Ok
Ok