• 50% på fotobøger, vægdekorationer & kort | 50SOLSKIN
 • 40% på alle andre produkter | 40SOLSKIN
 • Gælder til
Personlige takkekort
Personlige takkekort

Personlige takkekort

Hvis du vil sende en mindeværdig tak, skal du sætte den på skrift. Gaver til brylluppet, lærere, babyfesten – uanset hvad du har at sige tak for, kan du glæde dem med et personligt fotokort. Du skal blot tilføje dit billede og din besked, så leverer vi din (vidunderlige) kreation.

Filtrér
1 - 12 ud af 68

Start med en gave

Magnetiske fotoautomatstrimler

Hej, mange tak

Hvis du leder efter den bedste måde at sige tak til en særlig person på, hvorfor så ikke gøre noget ekstra ud af det og lave en kurv med godbidder, der indeholder dit personlige takkekort? Sammen med dit takkekort med den nye baby anbefaler vi, at du inkluderer magnetiske fotostrimler, så du kan dele et billede af din lille baby, før de møder den.

Takkekort til dine brudepiger passer godt til retro fotoprint fra den store dag (eller din polterabend, hvis det er passende at printe dem). Et takkekort til din lærer passer perfekt sammen med et fotokrus og en personligt penalhus pakke til det nye skoleår. Hver gang de rækker ud efter en rød pen, vil de tænke på dig. Kig forbi her for at se flere gode idéer til gaver til lærere.

Takkekort

Bliv inspireret

Fototakkekort til fødselsdage, til bryllupper, til jul og alt derimellem – hvis du søger efter råd om, hvordan du skriver den perfekte besked, så finder du dem her. Gør det til noget personligt, henvis til den gave, de gav dig (eller den begivenhed, du deltog i), og afslut med "Jeg glæder mig til, at vi ses igen". Alle kan lide sådan en besked. Hvis du ønsker at takke på en konkret måde, kan du sende nogle personlige fotobordskånere. En nem gave, der vil sætte et smile på læben.

Takkekort

#PhotoboxHack

Ikke så god til at udtrykke dine følelser? Det er det, kort er skabt til. Find citater, og lad de klassiske ordekvilibrister gøre arbejdet for dig, eller gør det kort (og tal fra hjertet). Åh, og husk at sige tak mindst én gang.

Sådan skriver du det perfekte takkekort

takkekort

Selvfølgelig kan du sende dem en takke-sms. En e-mail, hvis der er tale om en langdistanceforbindelse. Du kan måske endda inkludere en GIF eller to, en emoji her og der, for virkelig at gøre en ekstra indsats. Men intet udtrykker ægte taknemmelighed som personlige takkekort og fototakkekort. Du har endelig bestået din køreprøve (det tog fire gange, men hvem tæller) og vil gerne give et takkekort til din lærer – så er du kommet til det rette sted. Vores takkekort-temaer er der for at løfte byrden fra dine skuldre, når du skal være kreativ.

Fødselsdagstakkekort er en selvfølge, især efter det år, vi alle har været igennem – de fortjener et "du har fået post". Sendte en fjern fætter eller kusine dig en dejlig gave til dåben? Laver din bedste ven mad og gør rent, mens du får lidt søvn? Det, synes vi, fortjener et babytakkefotokort. Personlige takkefotokort er sjove, meget mere mindeværdige, og de tager ikke lang tid at lave. Send lidt kærlighed via brevkassen.

takkekort

Så du har besluttet dig for at lave et personligt takkekort hos os. Kom ind i vores kreationsstudie, tag en kop te, så fortæller vi dig om det hele. Vælg dine yndlingsbilleder, som du ønsker at uploade. Måske et stort billede, der fylder det hele (perfekt til takkefotokort fra familien til jul), eller vær kreativ med en collage af flere billeder (har du svært ved at vælge mellem dine favoritter? Den her er til dig). Genvej: Du kan uploade endnu hurtigere fra vores app.

Og nu til dit helt eget Art Attack-øjeblik. Vælg en baggrundsfarve, mønstre, og du kan endda tilføje nogle trykte klistermærker og illustrationer for at gøre det helt unikt. Skriv din besked, så vi sørger for, at den ser godt ud. Din pakke med fototakkekort er færdig. Og nu til dit næste trick, hvor er frimærkerne?

takkekort

Tre løfter fra os til dig. Dine fototakkekort leveres i pakker med 10 stk. og også med kuverter. De er også 100 % genanvendelige (sådan moder Jord) og helt plastfri. I bund og grund er de den gyldne standard for personlige fototakkekort.

Spørgsmål og svar om takkefotokort

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1