1. Hjem
  2. Personlige fotokort
  3. Takkekort barnedåb/navnefest
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek

50% rabat på kort |  

Kode: 50SOMMER

Detaljer Luk detaljer arrow_right

Indtast din rabatkode ved kassen og se straks dine besparelser, før du går til betaling.

Takkekort barnedåb/navnefest

Vis din taknemmelighed med et takkekort fra din lille guldklump. Vælg mellem vores flotte skabeloner, indsæt dit yndlingsbillede af dit barn, og skab et unikt minde, som venner og familie vil elske.

Takkekort barnedåb/navnefest

Velkommen til eventyret med at bringe et nyt liv til verden! Fra at tilpasse sig nye rutiner til at introducere din lille stjerne til dine nærmeste – kærligheden og støtten fra din omgangskreds har gjort det hele muligt. Fortæl dine kære, hvor meget de betyder for dig, med et charmerende takkekort, der viser din babys sødeste øjeblikke – hjerterne vil smelte. Hos Photobox kan du bestille pakker med ti personlige takkekort, inklusive konvolutter, perfekte til at vise din taknemmelighed.

Find det perfekte takkekort til din nyfødte

Udforsk vores skønne udvalg af takkekort til barnedåb/navnefest, designet både til drenge og piger. Vores designs fejrer en af livets mest dyrebare milepæle og lader dig sprede glæde med stil. Om du er til det klassiske eller foretrækker en farverig og moderne stil, finder du det perfekte match. Føler du dig kreativ? Start med en tom side og skab dit helt eget takkekort til din baby fra bunden.

Sådan gør du dine takkekort til babyer personlige

Start med et af dine yndlingsbilleder af din baby eller lav en collage af søde øjeblikke. Uanset om du finjusterer et af vores eksisterende designs eller starter helt fra scratch, giver Photobox dig mulighed for at personliggøre hver eneste detalje. Leg med farveskemaer, layouts og sjove clip arts. Glem ikke at tilføje en besked, der viser din taknemmelighed, eller efterlad plads til en personlig håndskrevet note, der garanteret vil glæde modtageren.

Bestil dine takkekort til den nyfødte

Når du er færdig med at designe, klik på ‘Læg i kurv’ for at gennemgå dine valgmuligheder. Vælg mellem forskellige størrelser og papirfinishes – enten en elegant mat eller ekstra-mat finish, eller vælg glanset for lidt ekstra glans. Uanset hvad du vælger, sikrer vores papir af høj kvalitet, at dine minder stråler gennem årene. Nu er du klar til at få dine takkekort til babyen fra Photobox og varme hjerterne hos dem, du holder af.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

Indlæser
newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
close

__welcomeModal.photoboxBEFR.title __welcomeModal.albelliDE.title __welcomeModal.albelliDE.title Velkommen til Photobox!

__welcomeModal.photoboxBEFR.message

__welcomeModal.albelliDE.message

__welcomeModal.albelliDE.message

For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer af vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så nu kan du få hjælp af endnu mere intuitive værktøjer, uanset hvilket fotoprodukt du ønsker at designe.

Ok
Ok
Ok
Ok
Ok