Få 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

50% på alle produkter | HEJSOMMER 😎
 • Afsluttes mandag 5. juni 2023
Personalised mugs
Personalised mugs

Fotokrus

Deres øjesten på et krus og den perfekte kop varm kakao med flødeskum: Så har sovetrynerne fået det rigtige ben ud af sengen om morgen.

Få inspiration til dine personlige krus

Kaffebønner på Temakrus

Bønner og intet andet end bønner

Hvis du er kaffekender, og du har søgt håbløst efter det perfekte lattekrus, eller du simpelthen ikke kan leve uden din morgenkaffe, så vis din hengivenhed til den mægtige bønne med et personligt kaffekrus. Download et billede af dine foretrukne kaffebønner, eller tag et billede af din foretrukne kaffekunst på kaffe med mælk til at sætte på siden af dit krus.

Et par, der kysser, på et magisk krus

Et Hemmeligt Kys

Hvis du ikke er til PDA'er, men ønsker at give en mindeværdig personlig gave, er det farveskiftende magiske krus virkelig, ja ... magisk! Skjul et sødt parfoto som et normalt sort krus, indtil du laver en varm kaffe eller te til din elskede og ser, hvordan dit magiske foto kommer til syne. En fantastisk jubilæumsgave, eller du kan endda vælge et billede af mor og far som farsdagsgave - du skal blot fortælle ham, at det er et almindeligt sort krus ... og vupti, så kommer overraskelsen!

Planter i Emaljekrus

Tidløst Rejsekrus

Få mest muligt ud af udendørslivet og skab et personligt skovturs- eller campingkrus, du kan tage med ud i vildnisset. Vælg et foto fra din foretrukne vandretur eller familieskovtur, som kan trykkes på siden efter dit valg. Emaljekruset er let og holdbart og er den perfekte tilføjelse til enhver eventyrers oppakning, så du kan nyde varm kakao med skumfiduser ved lejrbålet eller en simpel kop eftermiddagste i parken.

Personlig fotokrus, perfekt til enhver bryg

Personlige fotokrus

Personligt fotokrus, en gave som bringer smilet frem!

Personlige fotokrus

Gør kaffepausen lidt hyggeligere med et personligt fotokrus

Oplev vores store udvalg af personlige fotokrus! Vælg mellem 200 forskellige designs og tilføj dine egne tekster og billeder for at gøre dit krus så personligt som muligt. Du kan vælge at lave et fotokrus med farve på indersiden eller et specialt tilpasset fotokrus som eksempel hjertekruset eller magisk krus. Oplev hele vores udvalg og vælg det som passer dig bedst. Et fotokrus er den perfekte gave fra Photobox.

Personlige fotokrus

Lav dit krus personligt på din egen måde

Har du svært ved at bestemme dig for ét billede? I dette tilfælde tilbyder vi et layout i collageformat, så du ikke behøver at vælge! Når du har overført dine billeder er det tid til at vælge tema, og du kan vælge mellem over 200 forskellige. Vi har temaer med enkelt layout og collagelayout, og designs for krus til mor eller far. Vælg mellem søde små hjerter eller mere trendy prikker og striber. Når du har valgt dine billeder, tema og layout og er tilfreds med resultatet, kan du bare læne dig tilbage og lade os gøre resten - kruset er i de bedste hænder!

For mere personaliserede gaveideer, se vores komplette sortiment.

Spørgsmål og svar om fotokrus

Fandt du ikke det, du ledte efter? Se alle ofte stillede spørgsmål

Hej, vi er Photobox.

De professionelle billedtrykkere. Vi hjælper dig med at forvandle dine bedste billeder til fotogaver med omtanke: Et foto af jer på et krus til Valentins Dag, eller et studenterbillede, så bedstemor føler stoltheden, når hun drikker kaffe.

 • Gratis ting

  Gratis ting

  Hold øje med gratis produkter og eksklusive tilbud!

 • Nem levering

  Nem levering

  Vi har noget til enhver lejlighed.

 • Smil garanteret

  Smil garanteret

  Vi efterser altid dine produkter en ekstra gang, så vi er helt sikre på, at de vækker lykke.

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Vær med i vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann
 • Poster XXL

  © Photobox 2022, Den registrerede virksomhedsadresse er Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1