Fotokrus med FarveRavensburger fotopuslespilRetro PrintsPhoto Book

Julefotogaver

Se vores brede udvalg af julefotogaver fra vores julekollektion 2024, personliggjort med dine bedste billeder fra året, der gik! Lav søde gaver til gavestrømpen og unikke julegaver til venner og familie med deres yndlingsbilleder på, lige til at lægge under træet.

Start nu

Søger du efter julefotogaver, der er lidt anderledes?

Fotokrus med Farve

Personliggjort med flere temavalg (de fleste med plads til, at skrive en tekst), op til 18 fotolayouts og din gavemodtagers yndlingsfarve, så er der aldrig nogen der igen vil tage fejl af deres eget krus... Lav et fotokrus med farve.

Ravensburger fotopuslespil

Sådan laver man en unik fotojulegave. Trin 1, find et billede, der med garanti vil sætte et smil på læben. Trin 2, omdan det til et personlig fotopuslespil, klar til at blive taget frem på fremtidige spilaftener. Sådan! Lav et fotopuslespil.

Hvorfor er julefotogaverne de bedste?

De er overkommelige

Uanset om du leder efter noget, der kræver en stor indsats eller sidste-øjebliksideer, har vi noget for alle budgetter!

Alle synes de er sjove

Vi har mildt sagt haft et hidtil uset år. Så sæt et stort smil på læben hos dine kære og vis dem, der er omkring dig, hvor meget du holder af dem med et julefotoalbum. Fyld det med minder og inspiration med flere grunde til at gøre næste år til et godt år.

De er enestående

Vi kender alle nogen, der har alt. Eller har de...? Der findes kun en af disse i verden, lavet specielt til din gavemodtager, så du får fuld kredit for originalitet og festlig jubel.

Brug for inspiration?

Det er årstiden for gode ideer til julegaver, takket være vores julekollektion 2021. Fra små julegaveideer til gør-det-selv julegaveideer, kan vi opfylde deres ønskeliste.

I år kan du endda matche dine personlige julefotogaver med vores kreationsstudie, for at lave en virkelig unik gave, der vil få smilet frem hos dem i de kommende år. Den personlige juleaftensæske har temaer, der matcher vores nye personlige julesæk til den ultimative julefest.

Nogle af vores yndlings julegaver er personlige fotosnekugler til vennerne (perfekt til dem, der lige er flyttet ind i deres nye hjem), fotojulepynt til familiemedlemmer, du ikke har set i lang tid, og julefotorammer til en, du ønsker at vise din særlige påskønnelse - det kan være din yndlingslærer, sygeplejerske eller plejeperson.

Spørgsmål og svar om vores julefotogaver

Julegaveideer til den, der har alt?

Det bedste ved julefotogaver er, at der ikke er to, der er ens, så han kan på ingen måde "have alt". Fra fotojulepynt til personlige fotojuletræskugler, prøv noget småt og tankevækkende, som de kan tage frem til jul år efter år.

Hvad kunne være nogle gode gør-det-selv julegaveideer?

Teknisk set er alle vores ideer til fotojulegaver gør-det-selv - du designer dem selv ved hjælp af vores brugervenlige kreationsstudie! Vi anbefaler fotojulepynt som juletræsdekorationer i træ eller vores nye personlige julesæk i høj kvalitet.

Hvordan kan jeg give et billede som julegave?

Efter vores mening er fotojulegaver de festligste gaver. Prøv med en julefotoramme eller et fotoalbum som gave til familiemedlemmer, du ikke har set i lang tid, det vil få jer til at føle at i er forbundet, uanset hvor langt væk du er.

Hvordan laver man fotojulepynt?

Kom herhen for at lave personligt fotojulepynt. Vores kreationsstudie hjælper dig med resten.