Piger på bordskånere med fotoKylling på et personligt forklæde med fotoEn fotobog med små og store øjeblikkePersonlige køleskabsmagneterPersonligt cover til telefonFotokrus med en plante

Personlige Fars dags gaver

Forkæl far med en særlig Fars dag i år med en personlig gave lavet med de fotos, som I alle kender og elsker. Med vores brede udvalg af unikke Fars dags gaver er der noget for alle fædre!

Start nu

Bliv inspireret

Fars ikke-så-lille pige

Han har altid været beskyttende - og med god grund! Fra en frygtelig unge til en besværlig teenager, vælg dine bedste fotos til at overføre på et sæt bordskånere med foto. Den perfekte gave til ham, der vil minde om, at selvom du er større nu, er du stadig hans lille pige. Køb gaver.

Køkkenets konge

Ingen julenumre med kokken! Med alt fra grillen til grøden ved far bestemt, hvad han gør. Som en klassisk kulinarisk gaveide kan du vælge at sætte et foto af en af hans verdensberømte retter på et personligt forklæde med foto, og få ham til at føle sig som en professionel kok. Køb gaver.

Fars små mirakler

Fra at hjælpe dig med at blæse lysene ud til at binde dine snørebånd var øjeblikke fra din barndom, der er fyldt med fars små mirakler. Find dine bedste fotos, hvor du fjollede rundt med ham, så du kan lave en unik Fars dags gave, der fejrer hans vigtigste job af dem alle: at være din far. Køb gaver.


Sådan laver du en gave til far, som han ikke anede, at han havde brug for

1. Vælg en gave til ham, som han vil elske

Uanset om han holder af spil, madlavning eller håndværk, kan du finde den perfekte gave i vores brede udvalg af fars dags fotogaver til fædre (selv dem, der er svære at købe noget til). Fra fotofremkaldelser til spillekort, ved vi, at skræddersyede gaver skal være unikke, fordi alle fædre ikke er ens!

2. Påsæt fotos af typiske øjeblikke med far

Fotos, der sidder i et album eller på en filmrulle, lever kun halvt, men når du anbringer dem på en speciel gave til far, bliver de værdsat hver dag! Vælg dem, hvor du begravede ham i sandet, hvor han grinede af sine egne vittigheder og dem af hans episke Halloween-kostumer ...

3. Personliggør, rediger og bestil!

Personliggør gaver med dine egne "God Fars Dag" beskeder, vær kreativ med hans yndlingsfarver og eksperimenter med forskellige temaer og layouts. Når dit mesterværk er færdigt, vælger du en af vores leveringsmuligheder, og klik derefter for at bestille!