1. Hjem
  2. Photobox Apps

Slip kreativiteten løs,
uanset hvor du er

Vær kreativ på farten

Er du ofte på farten? Du behøver ikke at blive indendørs for at være kreativ med Photobox. Download vores app i dag, og fremkald billeder eller lav fotobøger, vægdekorationer og meget mere direkte fra din telefon. Så uanset om du er i bjergene, på stranden eller i lufthavnen, har det aldrig været nemmere at bringe dine yndlingsøjeblikke til live.

Photobox app

Med vores gratis app kan du lynhurtigt lave en fantastisk fotobog med få klik direkte på mobilen. Uanset om du vil vise de smukke feriebilleder frem eller samle de skønne familieøjeblikke, har appen alt, hvad du behøver. Vælg mellem bløde, fleksible omslag eller stærke, hårde omslag, og find den størrelse og format, der passer til dine behov. Med plads til mellem 24 og 120 billeder kan du vælge at designe din egen fotobog eller bruge vores smarte autoudfyld-funktion, der placerer et billede på hver side. Appen giver dig et nemt overblik over din fotobog, så du let kan redigere – tilføj rammer, juster farver eller skriv tekst for at gøre den helt personlig. Du behøver ikke lede længere, hvis du nemt vil lave stilfulde fotobøger.

Læs mere Luk

Lav dine egne fotoprodukter med få klik

Ud over fotobøger gør Photobox-appen det nemt at lave en bred vifte af andre fotoprodukter. Lys op i dit hjem med unik vægdekoration på lærred, aluminiumsplade eller plexiglas. Fremkald dine bedste familieportrætter i forskellige formater. Og hvis du leder efter en gave, så glem ikke at tjekke vores personlige kopper, kort og fotokalendere. Download appen i dag for at se, hvilke muligheder du har.

Design fotocollager med appen

I Photobox-appen kan du også bestille vægdekorationer. En kreativ løsning kan være at uploade flere billeder og vælge en collage-layout for at vise dem alle på for eksempel en skumplade. Et andet alternativ er at sætte flere mindre skumplader sammen på væggen. Uanset hvad du ønsker at gøre, er der mange muligheder i vores app.

Din foretrukne app til fotoprodukter

Til alle dine fotoprojekter er Photobox-appen din bedste ven. Upload hurtigt øjeblikke fra Facebook, Dropbox, Instagram, Google Fotos eller direkte fra din telefon. Når dine billeder er uploadet, kan du let beskære, rotere eller vende dem med et enkelt tryk.

Photobox-appen tilgængelig på alle mobile enheder

Vores app er tilgængelig på både Android -og iOS-platforme og er lige så hurtig og effektiv, uanset om du arbejder på en tablet eller smartphone. Appen er nem at bruge, og du kan færdiggøre dit fotoprojekt i løbet af en kaffepause eller når du har et par minutters ventetid. Prøv den nu og se selv, hvor nemt det er.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

Indlæser
newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
close

__welcomeModal.photoboxBEFR.title __welcomeModal.albelliDE.title __welcomeModal.albelliDE.title Velkommen til Photobox!

__welcomeModal.photoboxBEFR.message

__welcomeModal.albelliDE.message

__welcomeModal.albelliDE.message

For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer af vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så nu kan du få hjælp af endnu mere intuitive værktøjer, uanset hvilket fotoprodukt du ønsker at designe.

Ok
Ok
Ok
Ok
Ok