At lave fotobøger har aldrig været nemmere

At lave fotobøger har aldrig været nemmere

Har du brug for lidt hjælp til det kreative? Mød vores Smart Assistent - Fotobogsmesteren som på få minutter kan skabe et mesterværk sammen med dig.

Kom i gang Kom i gang
stars_plus

Slip kreativiteten løs med et stort antal funktioner

Slap af, og lad Smart Assistenten gøre arbejdet. Vores smarte teknologi vælger nemt dine bedste billeder og fjerner dubletter og slørede billeder. På den måde behøver du ikke spilde flere timer på at lave en fotobog.

guarantee

Online eller offline, på Windows eller Mac

Smart Assistenten kan mere end blot autoudfyld-funktionen. Den udvælger billeder, der passer perfekt sammen og fylder layoutene med dine mest mindeværdige øjeblikke.

Hurtige fotobøger med fuld kreativ frihed

Ingen grund til bekymring – alle de funktioner, du kender og kan lide i vores fotobogprogram, vil stadig være tilgængelige efter, at Smart Assistenten har udført sin magi. Den største forskel er, at det bliver endnu nemmere at lave et fotoalbum. Du kan stadig tilføje cliparts, rammer, baggrunde og have fuld frihed, når det kommer til det kreative. Vores Smart Assistent gør det enkelt at lave fotobøger, så du i stedet kan bruge tiden på det, der er sjovt.

Kom i gang Kom i gang

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

Indlæser
newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
close

__welcomeModal.photoboxBEFR.title __welcomeModal.albelliDE.title __welcomeModal.albelliDE.title Velkommen til Photobox!

__welcomeModal.photoboxBEFR.message

__welcomeModal.albelliDE.message

__welcomeModal.albelliDE.message

For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer af vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så nu kan du få hjælp af endnu mere intuitive værktøjer, uanset hvilket fotoprodukt du ønsker at designe.

Ok
Ok
Ok
Ok
Ok