Få 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

50% på bøger, kalendere og vægdekor | EFTERAAR50

 • 30% på alle andre produkter | EFTERAAR30
 • Gælder til og med 9. oktober 2023
Fotobog med tekst
Fotobog med tekst

Fotobog med tekst

At give en fotobog i gave er allerede en fantastisk gave, men hvad nu hvis du også kunne tilføje din egen tekst? Det er her vores fotobøger med tekst kommer ind i spillet - og der er så mange at vælge imellem! Et billede siger mere end tusinde ord, men med en tilføjet tekst? Endnu bedre.

Underskrevet, forseglet og leveret ...

Det perfekte match

Det perfekte match

Når du kreerer din fotobog, får du mulighed for at tilføje tekst og billedtekster til din personlige fotobog, hvilket vi naturligvis *yderst* anbefaler. Vores A4 Lay Flat fotobog har plads og sider nok til, at du kan være generøs med billedteksterne, så hvorfor ikke matche dine særlige øjeblikke med en billedtekst på den anden side? Nogle af disse billeder vil *bestemt* behøve en sammenhæng.

Vær kreativ nu
Det perfekte match

Begyndelsen på noget helt særligt

Uanset om det er starten på jeres forhold, din nye karriere eller endda et nyt familiemedlem, kan du starte din fotobog med et definerende kapitel. Vores A4 personlige fotobog er klassisk, elegant og fantastisk til *enhver* lejlighed, det ligger i navnet, ikke? Tag din tænkehat på, og begynd at skrive billedtekster, lige fra de søde til de utroligt grinagtige.

Vær kreativ nu
Fotobog Design

Jeg ville ønske, du var her

At sende et postkort er noget, man gjorde for ti år siden. Det er en god idé at lave en komplet fotobog med dine oplevelser, som du kan vise til dine kære. Den er ikke kun supersjov at lave, men det er også et godt minde, så du kan genopleve de gode ferieminder igen og igen. Vores Fotobog Design kombinerer de to ting - en rejsende backpackers hedeste drøm. Tilføj dine fantastiske billeder fra de steder, som du besøgte, og giv dem en lille billedtekst: dato, sted, hvad du følte og den slags ting.

Vær kreativ nu

Her er lidt inspiration til dig

Billede

Det er supernemt at tilføje tekst til din fotobog, og når du først ved, hvordan det skal gøres, vil du ønske at tilføje tekst og billedtekster hver gang. Gå til vores Editor med din udvalgte fotobog for at komme i gang.

 1. Vælg et layout, der tillader tekst. Hvis layoutet kun har plads til et billede, som du altid kan slette, så du får en side med ren tekst.
 2. Træk tekstboksen til den ønskede position, og brug tekstpanelet til at begynde at skrive dine billedtekster.
 3. Vær kreativ med forskellige skrifttyper, farver og størrelser, så de passer til din fotobogs æstetik.
Billede

Bryllupsbilleder skal værdsættes, og vores bryllupsfotobøger tager højde for alle typer af bryllupper, fra de mindre sammenkomster til en 100 personers ceremoni. Når bryllupsbegivenhederne er faldet lidt til ro, og I er kommet tilbage fra jeres bryllupsrejse, kan du lave en kvadratiske Lay Flat fotobog med alle øjeblikkene fra brylluppet med tilføjet tekst og billedtekster. Skriv citater fra forloverens tale, jeres løfter til hinanden eller endda teksten til den sang, I dansede til første gang.

Billede

Din baby er ankommet, og antallet af babybilleder på din kamerarulle stiger, hver gang den lille gør noget sødt. Tag disse billeder, og lav dem til en Min første fotobog, det er noget helt særligt, som skal bevares, og du får lagerpladsen på din telefonen tilbage. Vores A5 fotobog med blødt omslag er perfekt til at dokumentere dine små børns rejse, den er tynd og nem at opbevare på hylden. Tilføj dine egne billedtekster til hvert billede; da de smagte ærter for første gang, eller da de begyndte at kravle.

Fotoböcker

Ta en titt på fler moderna och klassiska designs för din bok här.

Ofte stillede spørgsmål om fotobøger med tekst

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1