Få 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

50% på bøger, kalendere og vægdekor | EFTERAAR50

 • 30% på alle andre produkter | EFTERAAR30
 • Gælder til og med 9. oktober 2023

Kæledyrsfotobøger

Er du mere til kæledyr end til mennesker? Det forstår vi godt. Gør (tusindvis af) billederne fra din kamerarulle til et kæledyrfotoalbum, som det er en fornøjelse at gennemse igen og igen. De forbliver trods alt ikke hvalpe til evig tid.

Inspiration til dit kæledyrsfotoalbum

Til alle de professionelle billeder

Portrætindstilling. Sort og hvid. Actionbilleder. Måske har du hyret en professionel, eller måske har flere års fotografering af din *indsæt dyr her* nærmest gjort dig professionel. Uanset hvem der stod bag kameraet, kan du tage de førsteklasses billeder og lave din egen kæledyrsfotobog for at vise dem frem. Vi anbefaler en lay flat-fotobog for fuldt ud at vise kvaliteten af dine professionelle billeder; sølvhalogenidpapir vil også fange alle detaljer.

Vær kreativ nu

Til jeres billeder sammen

Vi er store fans af selfies, men selfies med et sødt kæledyr? Det får bonuspoint fra os. Til alle de gange, hvor din kat eller hund endelig (og modvilligt) stillede sig ved din side, bør du oprette et fotoalbum. Det er trods alt din bedste ven. Eller endnu bedre, hvorfor ikke lave en fotobog, som du kan give til en anden? Det bliver ikke svært at finde billederne med alt det *daglige* Instagram-indhold.

Vær kreativ nu

For deres klodsede øjeblikke

Hvor de falder ned fra sofaen, løber ind i ting, laver sjove ansigter – nogle kæledyr er direkte morsomme. Få mest muligt ud af disse klodsede øjeblikke med en fotobog. Hvis dit kæledyr har sin egen Instagramside (hvis ikke, hvorfor ikke få en?), kan du uploade dine billeder i kvadratisk format direkte til en fotobog med store og små øjeblikke – det er et fotoalbum i den perfekte størrelse til fjollede øjeblikke med din bedste ven.

Vær kreativ nu

En fotobog til enhver lejlighed

Billede

Din hunds fotobog

En fotobog er den perfekte måde til at se tilbage på dine rejser med din bedste ven (læs: din hund). Et fotoalbum med billeder, der dækker alle årene, fra dens dage som hvalp til de seneste eventyr. Forestil dig alt fra dens første tur til butikken henne på hjørnet til sidste uges episke vandretur. Fyld siderne i din fotobog – en Kvadratisk Fotobog Prestige, hvis du har brug for en anbefaling – med dine yndlingsbilleder af jer sammen.

Billede

Din kats fotobog

Er din kat en indendørstype? Vi vil vædde på, at det har givet masser af pelset indhold i årenes løb. Du kan samle dine kattebilleder og lave et fotoalbum, fra hygge ved pejsen til dens første fødselsdagsfest (ja, du holdt en fest). Endnu bedre er det at bruge klistermærkerne i vores editor til at lave en bog med kattetema (og med billedtekster), der kan læses som en historie. Perfekt til børn, der lærer at passe på kæledyr.

Billede

En fotobog med minder om dine kæledyr

Selv om vi altid vil huske de kæledyr, der ikke længere er her, kan det hjælpe dig de dage, hvor du mest savner dem, at have et fotoalbum med kæledyr, som du ofte kan bladre i. Ud over alle billederne af dit kæledyr, hvorfor ikke også fylde det med minder? Tilføj dens træningsbevis, tegninger, som du (eller dine børn) har lavet af den, eller billeder af dens poteaftryk. Det er et fotoalbum, der er dedikeret til dit ekstra familiemedlem, så du kan virkelig gøre alt, hvad du kan.

Fotobøger

Tjek vores mere moderne og klassiske design til din bog lige her.

Spørgsmål og svar om kæledyrsfotoalbum

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1