Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Små fotobøger

De mindste fotobøger til dit livs største øjeblikke. Vores små fotobøger er perfekte til dem, der ønsker at give en lille gave, men som gør et stort indtryk.

Fotobog med små og store øjeblikke

Fotobog Med Små og Store Øjeblikke

Fortæl din historie med denne lille fotobog med op till 25, 37 eller 49 sider.

kr159,00

A5 fotobog med blødt omslag

Fotobog Kompakt

Vælg denne supernemme fotobog og dens udvalg af design, som som er klar til brug, og fortæl din historie.

Fra kr165,00

Hurtigt og let
Min første fotobog

Min Første Fotobog

Lær de mindste, hvem der er hvem, med en fotobog, som er særligt designet til babyer under 3 år.

kr159,00

Fotodagbog

Fotobog Retro

Lav den perfekte rejsebog med dette fotoalbum i scrapbog-stil.

Fra kr129,00

Kvadratisk fotobog med blødt omslag

Fotobog Design

Sæt fokus på dine billeder med en elegant og nedtonet fotobog.

Fra kr219,00

Kvadratiske standardfotobøger med hardcover

Fotobog Prestige Kvadratisk

Skift til en kvadratisk fotobog med dine superpopulære Inta-billeder.

Fra kr379,00

Kvadratisk fotobog med spiralryg og blødt omslag

Fotobog Spiral

Vis dine eventyr med dette notesbogsinspirerede fotoalbum med spiralryg

Fra kr169,00

Personlig Notesbog

Personlig Notesbog

Perfekt til at skrive alle dine fine ideer ned.

kr95,00

Små men mægtige fotobøger

Træd aldrig mere i baggrunden

Når du kreerer din fotobog, skal du sørge for, at den skiller sig ud fra resten (og de andre gaver til festen), så tilføj nogle farverige baggrunde for virkelig at få de særlige øjeblikke til at stå frem. Som med de fleste af vores små fotobøger giver Fotobogen med små og store øjeblikke dig mulighed for at matche baggrundsfarven til dine billeder. Et strandbillede? Giv den en havblå eller sandstrandsfarvet baggrund, og lad dig føres tilbage til præcis det øjeblik.

Vær kreativ nu
Fotodagbog

Vær lidt gammeldags

At dokumentere dine rejser er en sjov måde at huske dit livs bedste rejse på. Du kan kreere en fotobog med scrapbogsstemning i vores Editor med vores fotodagbog. Du behøver ikke at skulle bruge saks, limstift og andre ting og sager, du skal bare vælge dine billeder, uploade dem og gå i gang. Prøv at tilføje hvide kanter rundt om dine billeder for at give dem en retrofornemmelse, som om de var taget direkte ud af en gymnasiefilm fra 80'erne.

Vær kreativ nu
Fotodagbog

En professionel i fotoredigering

Udover at kunne tilføje farverige baggrunde og temaer til din lille fotobog, giver vores editor dig også mulighed for at genskabe den helt fra bunden. Du tænker sikkert, hvordan kan jeg gøre det? Bare rolig, det er en supernem og sjov proces (det lover vi). Når du har valgt dine billeder, skal du kigge på venstre side af vores Editor for at se tilpasningsmulighederne. Du kan ændre layoutet, størrelsen og opaciteten på dine billeder, og du kan endda tilføje sjove illustrerende klistermærker for at give billederne liv.

Vær kreativ nu

Brug for inspiration?

Billede

Med alle vores fotobøger kan du uploade dine billeder direkte fra din kamerarulle og sociale medier, når du kreerer dem i appen. Upload direkte fra Google Drive, Instagram eller Facebook for at tilføje de særlige øjeblikke, der er hentet fra dine sociale mediekonti. Du behøver ikke bogstaveligt talt at gennemse tusindvis af billeder på din telefon, når du nemt kan finde dem via dine sociale medier.

Billede

Selv om vores små fotobøger er små, er de stadig en betænksom og speciel gave til dig selv eller en elsket person. Vi ved, hvor travlt livet kan være, så vi har gjort processen med at lave fotobøger hurtig, nem og enkel, så bogstaveligt talt alle kan gøre det. Du kan enten kreere fra din telefon, hvis du er på farten eller du kan gøre det derhjemme (nogen, der har lyst til en kop te?).

Billede

Vores udvalg af små fotobøger dækker alle og ethvert gavebehov, så vælg den perfekte fotobog og kom i gang med at kreere. Vi har vores klassiske små fotobøger (vores bestsellere) i form af Fotobogen med små og store øjeblikke. Vores lille A5 Fotobog kompakt for en fotobog, der er lidt mere afdæmpet, og fotobøger med specifikke formål som vores Fotobog retro.

Fotobøger

Tjek vores mere moderne og klassiske design til din bog lige her.

Ofte stillede spørgsmål om små fotobøger

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1