Ny Photobox Easy Create™

Det har aldrig været lettere at lave en fotobog!

Easy Create GIF


Sådan fungerer det

Vi designer din personlige fotobog

Easy Create

Fortæl os om dine præferencer ved at besvare et par spørgsmål – f.eks. hvordan du ønsker, at vi skal organisere dine fotos, og hvilken type fotobog du vil lave (f.eks.en babybog eller et bryllupsalbum). Så designer vi en personlig udgave af din bog ved at sortere, beskære og placere dine fotos ved brug af en række forskellige layouts.Derefter kan du redigere og udskifte efter behov og give den dit personlige præg (eller bare bestille!)

Edit the pages


Hvis du kan lide designet (og det tror vi, at du kan), kan du bestille bogen med det samme! Du kan også slippe kreativiteten løs og redigere alt det, du har lyst til – f.eks. ved at skifte layouts ud med et enkelt klik eller tilføje billedtekster og illustrationer. Nu har du mulighed for at give den gas og være super kreativ.

Og ikke nok med det – Photobox Easy Create fås også til mobilen! Din fotobog er derfor altid lige ved hånden. Og hvis du ønsker at gøre den endnu mere personlig, kan du let skifte over til computeren og lægge en sidste hånd på dit mesterværk med eksempelvis illustrationer og teksturer.

Derefter skal du bare bestille, læne dig tilbage og nyde din fotobog!

Så er det din tur – slip kreativiteten løs!

Start min fotobog!

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1