Min første fotobog...Personligt puslespilGaver til børn

Personlige fotogaver til børn

Omdan dit barns yndlingsbilleder til personlige gaver af høj kvalitet, som de vil elske, til fødselsdage, store øjeblikke eller bare fordi du elsker dem!

Start nu

Kom i gang med at kreere dit barns gave

Både sjovt og funktionelt

Hvorfor ikke gøre dit stamtræ til et spil? Kreer noget, der er let og sjovt for alle, men som også får dine små til at tænke på hele familien. Det ville din grandgrandfætter, som blev fjernet to gange, sætte pris på... Køb nu.

Så er det tid til en historie

Hvad kunne være mere spændende end at give dine børns yndlingslegetøj deres helt egen historiebog? Uanset om det er om deres bamse, der bor i skoven eller eventyret om deres babytæppe, her er lidt inspiration til gode gaver til børn under 5 år. Køb nu.

Giv endnu bedre spilgaver

Fantastiske gaver til børn under 10 år behøver ikke at være komplicerede. Tag et af vores personlige Ravensburger fotopuslespil. Vælg et godt billede af børnene, kæledyret, eller af det du nu ønsker - og slip glæden løs! Køb nu.


Udforsk nogle af vores gaveideer til børn

Den er hjemme

Uanset hvor børnene er på vej hen, skal du sørge for at de er godt udstyret med deres helt egen personlige stofpose. Fra alsidige designmuligheder til uovertruffen kvalitet, vil det sætte et smil på deres læber i de kommende år.

Køb nu

Lad spillet begynde

Tag jeres spilaften op på næste niveau. Masser af sjov for hele familien eller for at underholde børnene, der er uendelige muligheder for sjov med personlige MyUNO® spillekort, memory® huskespil og vores spillekort med foto!

Skriv løs

Har du brug for gaveideer til børn under 10 år? Prøv deres helt eget personlige penalhus. Perfekt til sikkert at opbevare deres blyanter (og på ét sted!), Der er over 15 baggrunde, der kan gøre en kreation lige så unik som dit barn.

Køb nu


Brug for inspiration?

På udkig efter ideer til personlige gaver til børn? Du er kommet til det rette sted. Gaveideer til børn behøver ikke at være komplicerede, bare tænk lidt uden for (foto) rammerne.

Er de virkelig interesseret i deres egen kreativitet? Små gaver til børn kan omfatte vores personlige penalhus eller personlige notesbog. Du kan endda lave en pakke med dem og en personlig stofpose, så de kan bringe deres kreativitet med sig. Måske søger du efter gaver til børn under 10 år? Prøv Ravensburger fotopuslespil, som en del af vores sjove gaver til børn (og hele familien!).

Hvis du er på vej til en dåbs- eller fødselsdagsfest og har brug for gaver til børn under 5 år eller personlige gaver til småbørn, er Min Første Fotobog perfekt. Fyld den med eventyr om deres yndlingslegetøj, billeder fra deres første måneder eller endda billeder, der kan lære dem om deres stamtræ. De bedste gaver til børn behøver ikke altid at være de største og mest teknologisk avancerede... bare nyd at gennemse vores gaveideer for at hente inspiration.


Spørgsmål og svar om gaver til børn

Hvad er de bedste gaver til børn?

Undgå kedelige, overdrevne gaver, der ender i genbrugsbutikken og vælg en personlig fotogave. Sjove gaver til børn kan være et personligt sæt spillekort til de lange bilrejser til campingpladsen, et skræddersyet puslespil, der vil beskæftige dem i flere dage, eller sæt et familiebillede på en personlig fotoæske i tin - perfekt til opbevaring af alle deres dippedutter og dingenoter!

Hvad kan jeg give mit barn i gave i stedet for legetøj?

Tænk uden for rammerne, og omdan deres yndlingslegetøj til en superhelt inden sengetid med Min Første Fotobog. Eller fortæl historien om deres sommerferie med en række personlige magnetiske fotoautomatstrimler.

Hvilke skoleartikler har jeg brug for?

Sørg for, at dine børn har alt, hvad de har brug for, med et personligt skolesæt. Vælg en mellemstor stofpose til alle deres bøger eller tingene til fritidshjemmet eller i klubben efter skole, personliggør et penalhus, så det kan opbevare deres kuglepenne og blyanter, og fuldend derefter sættet med en tilpasset personlig notesbog!

Hvad er det væsentlige ved en stofpose til skolen?

Et personligt penalhus og personlig notesbog er en nødvendighed for børn, der skal tilbage til skolen. Personliggør deres papirvarer med alle deres favoritbilleder og tegninger, så de kan vise dem til deres venner og lærere i klasseværelset.