BilledeBilledeBillede

Personlige konfirmationsgaver

En konfirmation er et meget vigtigt og specielt øjeblik i deres liv, så hvorfor ikke gøre det endnu mere specielt med en personlig fotogave? En lille ting, som de kan have for evigt, og som minder dem om denne dag.

Start nu

Kreering af din fotogave til konfirmationen

En fotobog med særlige øjeblikke

En fotobog til konfirmationen er den perfekte gaveidé. De vil få en bog, der er fyldt med deres yndlings øjeblikke op til deres særlige dag, og det vil opmuntre dem til at skabe nye øjeblikke i fremtiden. Du kan også tilføje datoen for deres konfirmation på forsiden af deres fotobog for at gøre den ekstra personlig.

Sig det på skrift

Uanset om konfirmationen er en lille begivenhed eller en lejlighed, hvortil alle er inviterede, er konfirmationskort altid en god idé, især hvis de er personlige. Lav nogle invitationer for at sætte gang i festlighederne, og glem ikke takkekortene til gæsterne.

Gaver til den særlige dag

Udforsk vores udvalg af personlige fotogaver, og vælg en til deres konfirmation (du bliver populær ved gavebordet). Du kan skabe noget unikt til dem, fra fotokrus til personlige vægdekorationer, for at fejre deres særlige dag.

Ofte stillede spørgsmål om konfirmationsgaver

Hvad er en god konfirmationsgave?

Noget, der fejrer deres særlige dag, og som er personligt for dem. En fuld kamerarulle kræver helt bestemt, at du kreerer en fotobog, men hvis du kun har et par billeder, vil en sjov vægdekoration eller et print være en perfekt gave til konfirmationen.

Hvordan laver jeg en konfirmations fotobog?

Vælg først den fotobog, du ønsker at give dem i gave – vælg noget stort som en A3 prestige fotobog, eller vælg noget mere diskret som en fotobog med små og store øjeblikke. Vælg derefter de billeder, der skal indgå i konfirmations fotobogen og indsæt dem. Nu er det tid til at blive kreativ med farverige baggrunde (vælg deres yndlings farve for at bringe yderligere et smil på læben) og sjove klistermærker for at give dem et særligt præg.