Savner dig-kort til venner og familie

Når du ikke kan være der personligt, hvorfor så ikke sende en lille del af dit hjerte med et tilpasset "savner dig"-kort? Ja, en hurtig besked eller et tag på sociale medier klarer opgaven, men tænk på den glæde, et speciallavet kort kan bringe til dine venner og familie. Dyk ned i vores samling af unikke designs. Vælg en stil, der skriger ‘dig’, og tilpas den til perfektion. Vælg mellem:

  • Mat, ekstra-mat eller glanset finish
  • Foldede eller flade designs
  • Kortstørrelser på 10×10 cm eller 15×15 cm
Savner dig kort

Tilpas dine savner dig-kort

Vores talentfulde designere har skabt en fantastisk række af klar-til-tilpasning "savner dig"-kort. Upload dine billeder, sæt dem ind i skabelonerne, og skriv en besked, der bringer smil over afstande. Bestil i dag, og få en pakke med ti "savner dig"-kort leveret til din dør – klar til at give det personlige præg.

Giv dine savner dig-kort den sidste finish

Har du travlt? Brug vores program til hurtigt at lave en hjertelig ’savner dig’ besked, og tilpas den med din families signatur i vores tilpassede tekstfelter. Når dine kort ankommer, skal du blot skrive adresserne på de medfølgende kuverter – ingen grund til en ekstra tur på posthuset. Hvis hjertet kalder på det, kan du også skrive en individuel, rørende note i hvert kort, før du sender dem til dine nærmeste.