Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Desk Calendar
Desk Calendar

Bordkalender

Start måned
Start år

Fra kr126,69

AntalPris pr. fotokalender
1+

149,00 kr.

2+

141,59 kr.

4+

134,09 kr.

8+

126,69 kr.

Desk Calendar
Desk Calendar
Desk Calendar
 • 24 x 10,5 cm
 • Over 40 farverige baggrunde, brugerdefinerede gitre og layout
 • Månedsvisning: Vælg din foretrukne startdato
 • 13 enkeltsider
 • Tykt papir (250 g/m²)
 • Du kan føje ekstra billeder til dit design
 • Fritstående let staffeli
 • Gør det personligt med fotodage for lidt ekstra!

Fik du positiv feedback fra kunder og kolleger? Brug deres ”tak”, ”flot arbejde”, ”den bedste kop kaffe” i designet af din bordkalender. Det opmuntrer dig på kedelige dage.

Levering

Leveringslogo

Vi investerer nøje tid og omhu i at printe og fremstille dine personlige produkter, før vi sender dem. Din tilfredshed er vores prioritet.

Få mere at vide om levering ved at klikke her.

Mængderabatter

Skal du bruge store mængder? Se vores mængderabatter.

Se nærmere...

Fotokalender med spiralryg

Spiralryg, så det er hurtigt at bladre igennem siderne.

Hvad er fotodage?

Photo Days

Brug vores fotodage-personaliseringsfunktion til at inkludere (endnu flere) historier i din kalender og fremhæve dine særlige lejligheder. Tilføj individuelle billeder til vigtige datoer – f.eks. fødselsdage, jubilæer og årlige traditioner (campingturer, vi tænker på dig) – med eller uden billedtekster. Vi gemmer endda disse datoer på din konto, så når du opretter en ny kalender hos os, kan vi automatisk udfylde den med et enkelt klik på en knap. Flere billeder, flere historier og ikke flere glemte planer.

Derfor elsker vi dem…

Personlig bordkalender

Mød din månedlige motivator, eller som vi kan lide at kalde den, den personlige bordkalender. Denne praktiske og søde bordkalender er her for at friske op på dit skrivebord og give dig et boost via dine favoritbilleder. Du skal bare vælge 12 (et til hver måned) af dine bedste rejsebilleder, familieture eller endog kattens mange eventyr. Din personlige bordkalender kan personliggøres med over 40 levende baggrunde og forskellige layouts for at få din nye skrivebordsven til at stemme med feng shui.

Vi stopper ikke her... Vores personlige bordkalendere er designet til at hjælpe dig med at være organiseret og på forkant med alle dine vigtige datoer. Med et månedslayout (vælg imellem 4 designmuligheder) er der plads til at skrive dine aftaler, fødselsdage, møder og ferier. Du kan også selv vælge din startmåned, dette er perfekt for dem, som er kommet sent i gang med deres nytårsfortsæt om at være mere organiseret!

Personlig bordkalender

Mod et lille ekstra gebyr kan du sikre dig, at din personlige bordkalender er fuldt forberedt til alle de datoer og begivenheder, du bare ikke må glemme. Du skal blot bruge fotodage til at tilføje vigtige datoer i din kalender, fx et godt billede af din bedstemor på hendes fødselsdag for at huske, at den 22. april er det (du gættede rigtigt) bedstemors fødselsdag! Hvorfor elsker vi denne funktion? Først og fremmest, fordi den hjælper dig med at holde kontakten med dine kære, og så hjælper den dig også, hvis du ikke er en ørn til at huske datoer.

Kender du nogen, som kunne bruge en lille opstrammer på skrivebordet? Vores foto bordkalendere er ligeledes en god gaveide til venner eller kolleger (pakkeleg m.m.). Tilføj billeder af jer sammen, der får dem til at grine, eller tag dem med til deres drømmeferiesteder hver måned, den perfekte motivator til at arrangere et møde eller reservere en flybillet!

Fotokalendere og dagbøger

Fotokalendere og dagbøger

Er du glemsom? Sørg for, at du aldrig går glip af noget med vores udvalg af personlige fotokalendere og dagbøger!

Spørgsmål og svar om personlige bordkalendere

Du vil måske også kunne lide ...

Klassisk A4-fotobog, standard hardcover

Fotobog Luksus

Få et glimt af, hvad der venter dig med kig igennem omslaget.

Fra kr389,00

Digital fotofremkaldelse

Digital Fotofremkaldelse

Tryk alle de øjeblikke, som ikke kun skal ses på din telefon.

Fra kr1,40

Standardkrus

Enkel Fotokrus

Sæt et af dine bedste fotos på et krus – helt enkelt.

kr109,00

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1